Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox Nieuw/New

BeautyBox februari 2015 | home is where your make-up stash is

Hij is er weer, de altijd verrassende BeautBox. De BeautyBox van februari 2015 staat in het teken van huidverzorging en de box zit vol. Wil je nog niet weten wat er allemaal in zit, kijk dan niet, mega spoiler alert hier! Make-up, body, gezicht, handen & lippen en hair, alles komt aan bod in deze box. Om niks te verpesten noem ik geen merken, maar er zit gewoon een full size ‘Beauty Favorites’ product in. Een merk waar ik nog helemaal niks van gelezen of gezien heb [twee zelfs] en een super leuk merk, waar ik tot dusver heel veel plezier van heb gehad. It’s time to play the music, It’s time to light the lights… 

IMG_5463

Mijn eerste indruk is er eentje met een lach op mijn gezicht, het thema ‘Home is where your make-up stash is’ is super leuk en heel erg waar. De producten zijn deze keer ingepakt in een polka dot  papiertje, zo leuk. De box zit helemaal vol, er zitten echt een paar mooie producten bij en vooral het Rituals product maakt mij blij, oh zo blij.

IMG_5464

Zo leuk, maar die mevrouw kijkt of ze hoofdpijn heeft vind ik! Meteen na het openmaken van de box ligt er een kortingsbon voor je klaar. Eentje voor 15% korting bij Ziaja, een nieuw merk in Nederland, voor huid- en lichaamsverzorging. In de box zit één van hun meest verkochte producten, kijk maar even verder.

IMG_5466

Ik zag deze Lipsi Cosmetics Aphrodite Powder Combat Grease bijna over het hoofd. Een full size verpakking van 20 ml. is al niet groot, maar die van 5 ml. die in de box zit is echt klein. Toen ik ‘m zag was ik meteen nieuwsgierig, het is een New Kid On The Block, een hit in Amerika dit poedertje. Een product wat erg goed verkoopt omdat het een enorme matterende en absorberende werking heeft op het gezicht. Ik ben uiteraard nieuwsgierig, het ruikt naar niks. Er zit keurig een verdeler op het potje, maar het is zo’n klein potje dat  ik denk een grote oogschaduw-kwast moet gaan gebruiken om dit aan te brengen. [t.w.v. € 5,-]

IMG_5491

Ja mijn liefste, je komt al geroepen! De Sakura Spring Shower Oil van Rituals zit in de box, een full size maar liefst. Mocht je nog geen kennis hebben gemaakt met deze heerlijke doucheolie van Rituals, dan is dit de start van een zeer langdurige samenwerking. Deze vind ik super fijn, samen met de scrub een onvergetelijke ervaring.[t.w.v. € 8,50]

IMG_5480

En ook nieuw voor mij de Goat’s Milk Nightcream van Ziaja, het merk en het product zijn totaal nieuw voor mij, nog nooit eerder van gehoord. Deze crème is bedoeld voor de droge en rimpelgevoelige huid. De geur is mild en de crème voelt heel aangenaam aan op mijn hand. Het geheim zit ‘m in de pH waarde van de huid, geitenmelk zou bijna gelijk zijn aan dat van onze huid. Deze crème zou de huid hydrateren en strakker maken, nou ik ga wel eens even onderzoek doen, leuk. [t.w.v. 6,99]

IMG_5489

Dan een oude bekende, Anatomicals, een merk wat enorm leuke verpakkingen heeft met ontzettende geinige teksten er op. We love Aloe Vera in de box dezer keer. Een hand & lip duo zoals het genoemd wordt. Toen ik dat las dacht ik dat het niets voor mij zou zijn, een crème die voor je handen en lippen geschikt is… beetje weird. Maar als je het doosje open doet zie je al snel dat het een tube handcrème is met daarop een lipbalsem in de dop. Handy Hand + Lip Balm tube, aloe, aloe, aloe. So that’s what’s going on here then. Ja precies, ik moest dus heel erg lachten toen ik de verpakking eens goed had bekeken. Ik ben heel benieuwd, kan het met Anatomicals twee kanten op. [t.w.v. € 5,95]

IMG_5484

Toni & Guy Extreme Hold Hairspray, goed spul en een kleintje is altijd handig voor in je tas, deze 75 ml. spray is echt super handig. Avondje weg of op vakantie, het komt altijd wel van pas. [t.w.v. € 3,59]

IMG_5479

Dat was de inhoud van de BeautyBox van februari, wel leuk, twee nieuwe gezichten en een favoriet. Ik ben heel benieuwd, jullie zien alle producten die ik geweldig vind hoe dan ook terug, behalve de TONI&GUY Creative Extreme Hold Hair Spray, die is al eens aan bod gekomen. Mochten er nog ‘Beauty Duds’ tussen zitten, komen ze ook nog wel een keer voorbij. Hieronder nog even de details, zoals de merken en BeautyBox ze omschrijven.

IMG_5499

Wat mij betreft nog steeds leuk de BeautyBox, ik laat mijn abonnement nog even doorlopen, wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Liefs,

Wojis

3 thoughts on “BeautyBox februari 2015 | home is where your make-up stash is

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top