Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox Ods & Ends

Chi Firm Hold vs. TONI&GUY Creative Extreme Hold Hair Spray

Haarlak is een product wat ik niet vaak gebruik, omdat ik het gewoon nooit goed genoeg vind en ik niet dol ben op het na-effect op mijn haar. Maar er zijn twee haarlakken waar ik wel heel erg tevreden mee ben en waar het na-effect niet zo dramatisch is als met andere haarlak.

haarlak

De Chi Enviro 54 Firm Hold Hair Spray en de TONI&GUY Creative Extreme Hold Hairspray.

Chi Firm Hold ruikt lekkerder vind ik, ondanks dat ik gek ben op de TONI&GUY geur, is die van Chi gewoon wat milder.

De TONI&GUY Creative is qua verpakking mooier, maar ze zijn eigenlijk even praktisch. In gebruik maakt het ook geen verschil.

De Chi Firm Hold houd mijn haren wat langer in model en geeft net even wat meer glans, al is het minimaal vergeleken met de TONI&GUY Creative.

Wat de prijs betreft liggen ze volgens mij ongeveer gelijk, het zal niet enorm veel uit elkaar liggen.

Wat betreft het na-effect wint de Chi Firm Hold enorm, als ik mijn vingers door mijn haar haal is het effect van de lak helemaal weg, zijn mijn haren als voor het gebruiken van de lak en plakken helemaal niet. Ook zorgt de hair spray van Chi ervoor dat mijn haren niet in de knoop raken en ook erg zacht aanvoelen. De TONI&GUY hair spray is ook erg goed, maar de Chi is gewoon beter.

Wat mij betreft is Chi de winnaar van de Chi Firm Hold vs. TONI&GUY Creative Extreme Hold Hair Spray battle. Een echte kampioen en en echte favoriet.

Wat is je favoriete haarlak en vind jij haarlak van rond de € 7,- voor 50 ml. te duur?

Toodles,

Wojis

4 thoughts on “Chi Firm Hold vs. TONI&GUY Creative Extreme Hold Hair Spray

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top