Beauty

Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume vs. Lancôme Hypnôse Drama may the best mascara win[k]

Twee vliegen in één review,  vandaag Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume vs. Lancôme Hypnôse Drama, twee mascara’s met een prachtig natuurlijk effect. De reden dat ik ze zo laat zien is omdat ze beide een mooie natuurlijke finish hebben en beide niet echt voldoen aan de marketing naam die hen gegeven is. Extreme Multipying en Hypnose Drama, krachtige statements, welke ik in ieder geval niet terug zie. Misschien verwacht ik teveel, of zijn andere mensen sneller tevreden. Het zijn in ieder geval twee hele mooie producten, echt goede mascara’s, maar met een heel ander effect dan wat je misschien verwacht, of ligt dat gewoon aan mij of aan de prijs?!IMG_0769

Om te beginnen zonder mascara, de volgende foto’s is met alleen de Lancôme Hypnôse Drama, zodat je kan zien wat deze doet met mijn wimpers. Het is wel heel lastig foto’s maken van wimpers vind ik, maar ik zal het zo goed mogelijk uitleggen.

IMG_0770

Ogen dicht zonder mascara, zoals je kan zien heb ik best wel lange en volle wimpers, ik mag niet klagen. Maar ik vind ze met mascara meestal mooier, als ik make-up op heb, vandaar dat ik eigenlijk bijna altijd mascara draag. So to be fair, verlengend effect is meestal niet geschikt voor mij, dat soort mascara’s klonteren teveel en als ze al verlengen dan zit ik helemaal onder. Instant smokey eye look zeg maar, maar dan lelijk.

IMG_0772

Hier met een enkel laagje Lancôme Hypnôse Drama, zoals aangegeven in de handleiding aangebracht. Wat ik al heel lastig vind zijn de onderste wimpers, de mascara brengt lastig aan en deze is vrij klonterig, het voelt zwaar. Mijn bovenste wimpers vind ik een beetje spinnenweb effect krijgen, de punten van mijn wimpers plakken aan elkaar en de mascara verzwaard enorm, het is geen prettig gevoel.

IMG_0776

Hier de look, en als je goed kijken zie je helemaal geen Hypnôse effect en al helemaal geen Drama effect, ik vind het gewoon een mooie natuurlijke mascara, welke bij mij niet al te best separeert, maar het is ok. De kleur is prachtig diep zwart en de wat matte finish is heel mooi, jammer van het plakken van de punten van mijn wimpers.

IMG_0779

We gaan verder, de volgende serie is met aan de ene kant Lancôme Hypnôse Drama en aan de andere kant de Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume [wat een namen niet], zo kan je het verschil heel mooi zien. Zelfs mijn man kon het verschil zien en had duidelijk een voorkeur [wij zijn het met elkaar eens]. We beginnen met helemaal niks op wimpers, duidelijk niks, let vooral op de onderste. Mijn natuurlijke onderste wimpers zijn al best mooi.

IMG_1226

Hier kan je het al een beetje zien, al is het in het echt veel duidelijker. Het blijft heel lastig om goed te laten zien wat er gebeurd. Ik heb geen extra streepje of eyeliner gebruikt, exact hetzelfde als de foto hierboven, alleen dan met een enkel laagje product. Ook op de onderste, geen dramatisch verschil of wel?

IMG_1228

Ik vind het op deze foto heel duidelijk, het is natuurlijk een kwestie van smaak, maar ik vind de Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume echt veel mooier. Ook deze heeft geen Extreme of Myltiplying effect, het geeft gewoon een mooie poederige finish en maakt het geheel wat voller, minimaal vind ik, niet echt heel veel meer dan de Lancôme Hypnôse Drama. Maar, er is natuurlijk een maar, ik vind dat de Lancôme Hypnôse Drama veel te veel mijn wimpers aan elkaar plakt, deze mascara zou wellicht wonderen verrichten bij iemand met volle korte wimpers.

IMG_1230

Hier kan je ze ook in actie zien en zoals ik al zei, geen schokkende effecten, maar allebei hele mooie natuurlijke afwerking, heel mooi zwart, prachtige poederige finish, heel zacht en vrouwelijk. Maar er zijn wel degelijk nog meer verschillen en deze verschillen zorgen voor de overduidelijke uitslag voor mij.

IMG_1247

Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume vs. Lancôme Hypnôse Drama, voor mij is zonder twijfel de Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume de winnar. Deze mascara is voordeliger dan de Lancôme Hypnôse Drama en draagt veel mooier, niet alleen de finish is mooier, de Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume [€ 29,-] voel ik niet op mijn wimpers. De Lancôme Hypnôse Drama [€ 33,95] is met een enkele laag echt heel zwaar, het is altijd aanwezig en ik vind dat echt niet fijn. Beide mascara’s kunnen tegen een traantje en een buitje, gaan er eigenlijk ook alle twee prima af zonder extreem boenen. Maar het draagcomfort en de uiteindelijke finish geven de doorslag, Lancôme Hypnôse Drama is het niet geschikt voor mijn wimpers, mijn grote liefde is de Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume.

Het is altijd even zoeken, mascara is echt niet zomaar even gedaan, althans voor mij niet. ik ben redelijk kritisch, omdat het er mooi uit moet zien, niet te nep, niet zwaar mag aanvoelen, wel tegen een stootje moet kunnen, maar er ook weer gemakkelijk af moet gaan. Beide mascara’s zijn niet waterproof, deze zijn wel in een waterproof versie verkrijgbaar.

Welke vind jij mooier?

Liefs,

Wojis

2 thoughts on “Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume vs. Lancôme Hypnôse Drama may the best mascara win[k]

  1. Ik vind ze beide wel mooi,maar die van Estee lauder net iets mooier idd. Ik vind de lipstick die je op hebt ook echt prachtig! Net zoals de laatste foto, erg mooi!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top