Beauty Ods & Ends

Opgemaakt! In(s) & Out(s); Lush, Rituals, hannah®, Givenchy en nog heel veel meer

Deze keer veel verschillende merken in ‘Opgemaakt! In(s) & Out(s)’ en heel veel verschillende producten. Zal ik vast verklappen dat er één product tussen zit wat wij allemaal niet graag nog een keer zien hier thuis. Na een aardige start eindigde deze toch in een ‘Out’. Verder allemaal fijne producten welke zeer welkom zijn of inmiddels alweer klaar staan om de plaats van hun voorganger in te nemen. Er zit ook een product bij waar ik echt heel veel aan heb gehad en welke echt nog wel een keertje terug komt. Kijk snel verder, you know you want to! 

IMG_1325

Herken je iets en zit er iets bij waar jij ook zo van kan genieten? De meeste van deze prachtige producten zijn heel erg welkom bij ons thuis. Ik neem ze deze keer random door, gewoon omdat er geen specifieke volgorde is.

IMG_1326

L’Oréal Elvive Nutri Gloss Crèmespoeling, een heerlijke ontwarrende crèmespoeling voor lang haar. Ik gebruik de L’Oréal Elvive producten echt al heel erg lang en inmiddels gebruikt mijn dochter ze ook. En met heel veel plezier, het komt door de geur en het effect, de resultaten zijn gewoon super goed. Grote L’Oréal Elvive fans, wij hebben nog een set staan, de dames Elive-n voorlopig lekker door. DIKKE ‘IN’!

Zoals jullie al weten is Sweetie Pie van Lush mega populair in ons huis, als je deze zelf Jelly van Lush nog niet geprobeerd hebt, vraag er eens om als je bij Lush bent. Uiteraard is Sweetie Pie voor ons een ‘IN’ dat kan niet missen.

Rexona Woman Cotton Ultra Dry 48h anti-transpirant stick, een droge deo stick met 0% alcohol en al met al heel erg sensitive. Wij vinden de sticks van Rexona heel erg fijn, deze ruikt heerlijk fris en irriteert de droge winterse huid helemaal niet. ‘IN’.

Nog een favoriet bij ons, vooral mijn favoriet, Rituals Fortune Oil douche olie. Weer een flesje op en er staat er natuurlijk alweer eentje klaar. Geen moment zonder deze heerlijke douche olie binnen handbereik, ook al maakt hij plaats voor andere heerlijkheden, deze Fortune Oil maakt echt deel uit van onze basis nog steeds. ‘IN’.

Dan Vineyard Peach Shower Gel, deze gebruikte ik heel graag van de zomer met de bijpassende Bodybutter, maar naarmate het kouder werd, liet ik ‘m vaker staan. Zo ook alle andere huisgenoten, het was voor de anderen voornamelijk de geur die tegen ging staan. Niet tijdens het douchen vooral na het gebruik. Zelf vind ik de Bodybutter nog steeds lekker ruiken, die wacht geduldig op de lente. Deze jongen komt er niet meer in, een duidelijke ‘OUT’.

IMG_1327

Het volgende product is nog een anti-transpirant, de Odorex Extra Dry Creme, omdat deze dagelijks gebruikt kan worden en niet een al te droog effect geeft, gaat dit tubetje er snel doorheen. De volgende staat alweer in de badkamer, vooral ik en mijn dochter dragen deze heel graag. Ik ervaar nu in de winter dat deze anti-transpirant gemakkelijk twee dagen zijn werk doet. “IN” wat de dames des huizes betreft.

En nog eentje, I am on a roll [no punt intended]… de DO2 Deo Crystal Spray, deze gebruik ik vooral [nog steeds] heel vaak. De rest van de deo-gebruikers hier thuis vindt het niet zo heel erg spannend, dus deze spray is voor mij en mij alleen. ‘IN’.

De Olive Shower Gel van The Body Shop is ook op, heel erg fijn, deze is voor in de winter ook heel prettig, ruikt super neutraal en lekker groen. Meer iets voor mij en mijn man, niet spannend genoeg voor de mini’s. Deze komt er nog wel een keer, ik heb genoeg Bodybutter over om te combineren met een nieuw flesje Shower Gel. ‘IN’.

Dan de Van Gils boys, FOSTED en LIVE Shower Gels. Mijn man heeft hier vooral gebruik van gemaakt. Ik heb ze ook getest, best lekkere shower gels maar wel echte mannen geuren. Van ons geen bezwaar ‘IN’.

IMG_1328

Dan een Givenchy lipgloss, waar echt niks meer uit wil komen. Deze is zeker wel een jaar of vier oud, was inmiddels al een paar keer van mijn naar mijn dochter en weer terug gegaan. Ik heb er ooit twee gekocht een mooie bruine en deze prachtige wijnrode, de bruine is MIA, deze is helaas op. Het is fantastische lipgloss, voelt fijn, mooie pigmentatie, prettig in gebruik en blijft goed zitten. Wij willen wel weer eens een nieuwe ja, ‘IN’.

Soms denk je dat je een oneindige stash hebt van iets, zo ik van de Dr. Brandt Pores No More anti-aging mattifying lotion, maar nee.. ik ben er nu toch echt doorheen. Er zit zelfs geen zakje meer in mijn monster stash. Erg prettig product, vooral op vakantie en met warm weer. Deze heb ik echt heel vaak gebruikt en zeker een ‘IN’ waard.

Als laatste en ook meteen het product welke ik voorlopig het meeste ga missen, de Body Cream van hannah®. Zo fijn en voedend, ik heb van elk pompje intens genoten, zo zacht en romig op de huid. Nee, deze wil ik zeker nog eens vernieuwen, echt een must have in de wintermaanden voor mij. Gelukkig heb ik de Body Oil nog, ik denk dat ik met het laatste beetje de rest van de winter wel doorkom. Heel erg ‘IN’ voor mij.

En dat waren ze voor nu allemaal, ik heb echt afscheid moeten nemen van een aantal mega beauties, vooral de lipgloss van Givenchy is pijnlijk, die kleur is er niet meer. We zullen zien, er staat vast wel weer een andere mooie kleur aan de horizon. Tot de volgende ‘Opgemaakt! In(s) & Out(s)’, het zal niet heel lang meer duren er zijn al een aantal bodems in zicht.

Gebruik jij wel eens een lipstick of lipgloss helemaal op?

Liefs,

Wojis

2 thoughts on “Opgemaakt! In(s) & Out(s); Lush, Rituals, hannah®, Givenchy en nog heel veel meer

  1. Wat een heerlijke producten heb je opgemaakt! Sweetie pie is ook hier grote favoriet. De geur Vineyard Peach vond ik in het begin zo heerlijk ruiken (ik had wel alleen de bodybutter), maar de geur ging ging op een gegeven moment tegenstaan. Ik was dan ook blij dat de bodybutter op ging (komt hier ook niet meer in)

    1. Ik heb de bodybutter nog staan, ga deze zeker gebruiken in de lente. Eens kijken hoever ik kom. Gek hè, hoe een geur zich dan ontwikkeld. Grappig dat jullie dat ook hebben, ik heb het wel vaker met perzik, is niet mijn smaak denk ik.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top