Beauty Ods & Ends

Lip Smacker® Coca-Cola™ party pack no color additives added

In de SeeBuyTry van 9 januari schreef ik over mijn nieuwe Lip Smacker® Coca-Cola™ party pack of 8, ik zou er nog even op terugkomen. Als je de kleurtjes ziet weet je eigenlijk al wat je gaat ruiken, een mengeling van zoete fruitige geuren. Het is ook echt lekker, helemaal niet te zoet of teveel. Het liefst zou ik ze allemaal bij elkaar houden voor de mooie kleurtjes en de geur, een boeketje Lip Smackers. De mini’s en ik hebben ze al in gebruik en wat zijn wij er dol op, allen een eigen favoriet. Mijn mini-man wilde ook zeker weten dat hij  niet met lipgloss over straat ging, mama heeft hem verkeerd dat dit geen gloss is maar lip balsem. Maar kijk maar gewoon en oordeel zelf.

IMG_0441

 Hier zie je alle Lip Smackers op een rij, met op mijn arm in dezelfde volgorde de kleuren. Dit is genomen met mijn fotografie lampen aan. Je ziet wel wat kleur, maar dat is echt minimaal, het viel mij eigenlijk een beetje tegen, had echt gedacht dat er wel iets meer kleur af zou komen.

IMG_4529

Her nog eens bij het raam bij daglicht, zie je wel, het is echt minimaal. Dit kan iedereen dragen als je het mij vraagt. Gewoon lidbalsem, dus sla je slag allemaal, draag lekker wat je het lekkerst vindt ruiken. Sprite zie je zelfs helemaal niet en de ananas is echt minimaal.

IMG_4534

Dan nog even met daglicht iets verder van het raam, ook dan zie je er weinig van. Ik smeer ze op en over mijn lippen, ik zie echt helemaal niets aan kleur. Nu is dat voor een vrouw misschien minder opvallend dan voor een man, maar ik vind het allemaal wel kunnen.

IMG_4532

Fanta Strawberry; deze komt heel dicht in de buurt bij de kleur van mijn lippen, zo licht en natuurlijk dat het helmaal wegvalt. Coca-Cola Vanilla; ook deze valt helemaal weg. Coca-Cola Cherry; deze heeft een iets roods in zich, meer oud roze, maar ook dit is niet te opvallend, zeker niet op de lippen. Fanta Orange; dit is degene die het meest in het oog valt op mijn huid, ook op mijn lippen. Geheel niet natuurlijk, daarom denk ik. Sprite; zo goed als verdwenen, hooguit een glansje, dit is vind ik de meest neutrale. Fanta Grape; ook een klein beetje kleur, heel natuurlijk op mijn huid, geheel niet te zien op de lippen ook. Fanta Pineapple; gek genoeg was dit ook een kleur die op de lippen wat meer opvalt. Dit is denk ik door de kleur, het maakt mijn lippen onnatuurlijk oranje. Coca-Cola; zie je echt niks van op mijn lippen, minder dan op mijn arm.

Gelukkig verschillen wij enorm van smaak, waardoor er geen discussie is ontstaan wie welke Smacker mag hebben. Zelf vind ik de Sprite het minst fijn op mijn lippen en blijft ik voor nu bij Coca-Cola Cherry als favoriet.Cherry Coke baby!

Hoe dan ook Lip Smacker® Coca-Cola™ is perfect als je houdt van fijne fruitige smaakjes balsem op je lippen die geen kleur afgeven. Het is verder een prima balsem, een onderhoudsproduct voor je lippen. Als je lippen in slecht conditie zijn of de weersomstandigheden zijn bar, dan zou ik eerder een ander product kiezen.

Kusje,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top