Beauty

SeeBuyTry: Lancôme Hypnôse Drama

Lancôme Hypnôse Drama Mascara, mascara voor onmiddellijk extreem volume, instant full body volume mascara. Een mascara die al wat jaren in de vaste collectie zit bij Lancôme en bekend staat om het mooie natuurlijke resultaat. Ik heb een miniatuur van deze mascara gebruikt vorig jaar, ik was wel te spreken over het resultaat, maar ik was er niet weg van, ik vertel je later waarom. Veel beloftes van Lancôme met betrekking tot de werking van de Hypnôse Drama. Onmiddelijk extreem volume, intense zwarte pigmenten, veertien keer meer volume, zijdezachte formule, dat is nogal wat.

IMG_4422

Elke mascara addict of beauty addict kent deze mascara, is het niet uit eigen ervaring dan wel van blogs, mailings, de bladen of de lovende woorden van de dames en heren in de cosmetica winkels. Lancôme Hypnôse Drama mascara heeft toch wel een beetje een reputatie. Laat ik eerst even vertellen wat Lancôme voor kwaliteiten toekent aan deze mascara, dan weten jullie ook waar het over gaat.

“Het genereuze convexe borsteltje, ontwikkeld dankzij geavanceerd onderzoek van Lancôme, zorgt voor optimaal contact met iedere wimper. Met zijn zijdezachte haartjes en vierkante vorm, garandeert het borsteltje een homogene verdeling van de textuur. De wimpers worden onmiddellijk omhuld dankzij de hoge concentratie was in de zijdezachte formule. Voor 14 maal meer volume, een exponentieel, onmiddellijk en extreem volume. Intens zwarte pigmenten.”

Volgens Lancôme bereik je dit fantastische resultaat door het volgende te doen, niet meer niet minder. Er wordt niet gesproken over dubbel of drie keer een laag aanbrengen. Meerdere lagen heb ik niks over kunnen vinden op de site van Lancôme, ook niet op de verpakking zelf.

“Plaats het borsteltje met de platte, holle zijde op de aanzet van de wimpers en laat het zachtjes met een zigzagbeweging tot aan de punt glijden. Draai het borsteltje om en gebruik de langere haartjes aan de zijkant om de wimpers te structureren en meer volume te geven en om de oogopslag sprekender te maken.”

IMG_4427

Zoals je kan zien is de borstel niet recht, het heeft een ronde afwerking, ook de haren zijn rond afgewerkt. Er zit ook een soort knik in de kwast, maar om het vierkant te noemen, nee. Het kwastje is wat hoekig met rond afgewerkte haartjes. De verpakking is magisch mooi, hooglans zwart met zilverkleurige belettering, prachtig altijd het Lancôme logo op dat diepe zwart. Verder is de huls bol en rond, ik vind het reservoir wel lekker in de hand liggen, maar het borstelgedeelte had van mij gewoon even dik mogen zijn. Het aflopende in de punt vind ik niet zo (gewend aan de Estee Lauder Somptueus Extreme), het lijkt wat uit mijn vingers te glijden. Dat was met de miniatuur veel gemakkelijker, dit vergt iets meer oefening ben ik bang.

De kleur zoals je kan zien is intens, Excessive Black (nummer 01), overdadig zwart. Ik vind dat mooi, zeker met zo een natuurlijke finish. De finish is nou net hetgeen wat ik altijd heel mooi vond aan deze mascara, mijn wimpers waren prachtig. Wat ik persoonlijk wat minder vond was de zwaarte van de mascara, niet qua diktje of qua volume, echt het gewicht. Je hebt echt letterlijk de hele dag mascara op, je zeult het bij wijze van spreken met je mee.

Waarom ik Lancôme Hypnôse Drama toch nog een keer heb gekocht is het resultaat op mijn wimpers, het is verder eigenlijk precies zoals ik het mooi vind. Dat zal ik je snel laten zien en ik zal je uitleggen waarom de meningen zo verschillen betreft de Hypnôse Drama mascara. Drama qua resultaten, nee volgens mij niet… drama product… nee dat ook niet.  Ik ben echt blij dat deze weer in mijn stash zit en ik ‘m kan gebruiken. Lancôme Hypnôse Drama kost volprijs rond de € 34,- wat ik heel veel geld vind voor een mascara. Even voor de duidelijkheid, mijn huidige favoriet de Sumptuos Extreme is rond de vijf euro goedkoper. Gelukkig kan je mascara vaak in sets kopen of met korting, deze is nu bij de Douglas te koop met 25% korting. Er is ook een bruine versie de (nummer 02) Excessive Brown.

Wat ik er verder van vind, de resultaten, hoe deze is in vergelijking met mijn favorieten en of deze € 34,- of € 25,- waard is of nog minder, dat lees je later.

Hoe belangrijk is het resultaat van een mascara voor jou, of kijk jij alleen naar de prijs kwaliteitsverhouding?

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top