Beauty Nieuw/New

Nieuw & Limited: Rituals Diwali Winter Limited Edition

Soms komt er een nieuw product uit of en hele serie en dan wist ik niet eens dat het eraan zat te komen. Zo ook met de Diwali Winter Limited Edition collectie van Rituals. Deze stond zomaar ineens in de winkel en ik wist er nog helemaal niks van, dus hop de neus er meteen in. De Diwali Winter collectie heeft een warme kruidige bloemige zoete geur, welke mij heel erg doet denken aan lange donkeren winterse avonden, met een grote pot thee op de bank en de laptop op schoot. Ik ben dol op de geur van cederhout, patchouli en kardemom, de geuren die op de voorgrond liggen in de Rituals Diwali Winter Limited Edition producten.

IMG_3470

IMG_3475

Ik koos voor de Rituals Diwali Touch of Light bodycream en de Rituals Diwali Sacred Fire Fragrance Sticks. Als je € 40,- of meer uitgeeft, krijg je er deze keer een mini fragrance stick bij cadeau (ik koos Sweet Sunrise), leuk toch?!

IMG_3497

Als eerste de Diwali Touch of Light body cream; een rijke, romige crème die voor diepe hydratatie zorgt, zodat de huid stralend en soepel blijft. Met een zijdezachte textuur en fantastisch warme geur is het resultaat een heerlijke gevoede huid die niet plakkerig aanvoelt, maar heerlijk blijft ruiken. De geur neemt wel snel af (helaas het is zo lekker), de doordringende intensiteit van het net gesmeerde Touch of Light blijft niet aan. De body cream kost € 15,00 voor een 200 ml. pot, er is wel een foam van te koop, maar geen parfum.

IMG_3485

IMG_3501 IMG_3486 IMG_3506

Dan de Diwali Sacred Fire Fragrance Sticks; de combinaitie van  kalmerende witte patchoeli en de warme, zachte ondertoon van Cederhout vullen mijn woonkamer. Elke dag draai ik een stokje om, om zo weer te genieten van een overweldigende geur van bloemen en specerijen, het is bijna kerst in huis. Cederhout en patchouli kunnen bij mij niet fout doen, ik vind het zo een fijn stel die twee, ik kan er wel aan blijven ruiken. De fragrance sticks kosten € 23,50 voor 230 ml. (de grote variant, er is geen kleine te koop).

IMG_3492 IMG_3473 IMG_3496

Vind je de Diwali Touch of Light body cream en Sacred Fire Fragrance Sticks niks voor jou, kan je kiezen voor de volgende producten uit de Diwali collectie.

Dewali Delight Foaming shower gel; Diwali Delight foaming shower gel € 8,00, een overload aan Patchoeli en Cardamon.

Diwali Sacred Fire Scented Candle; De combinatie van kalmerende Witte Patchoeli en de warme, zachte ondertoon van Cederhout creëren een warme sfeer in huis. Voor deze kaars betaal je € 17,50. Diwali Sacred Fire XL Candle, XL versie kost je € 39,50 daar heb je dan 70 branduren voor.

Diwali Mini Nail Varnish gift set; de Mini Nail Varnish gift set kost € 12,50 en is verrijkt met een mix van verpulverde edelstenen voor een super glam effect.

Diwali Tea Ceremony; de Tea Ceremony bevat vier van de best verkochte thee smaken van Rituals: Hammam mint, Rose Wisdom, Jasmine Delight & Earl’s secret en kost € 10,50.

Buiten dat alles er heel erg mooi uitziet, ruikt het ook goddelijk. De thee is gewoon lekker, als je de thee nog nooit geproefd hebt, ga dan eens naar de Rituals winkel of counter, daar kan je proeven. Het enige wat ik een min puntje vind is de scrub, want die bestaat niet helaas. Ik denk dat als ze een scrub zouden toevoegen aan de Diwali serie, deze één van de best verkochte producten zou wordt. De geuren lenen zich perfect voor een scrub, zo warm en liefelijk. Wat mij betreft mag deze lijn uitgebreid en in het vaste assortiment komen, thumbs up Rituals!

Heb jij al geroken of heb jij ook al iets gekocht?

Liefs,

Wojis

2 thoughts on “Nieuw & Limited: Rituals Diwali Winter Limited Edition

  1. Ik heb de producten nog niet geroken, maar ze klinken heerlijk! Een (verwarmende) scrub had de collectie inderdaad wel compleet gemaak, jammer!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top