Beauty BeautyBucketList Fun LifeStyle Nieuw/New Ods & Ends

iPhone 6 Plus is @home

Het was een drukke ochtend met het officieel in ontvangst nemen van mijn nieuwe liefde. Je wordt al enige tijd op de hoogte gehouden via mail, dan krijg je de dag ervoor verschillende sms berichten en ‘s morgens ben ik zelfs nog eens gebeld of ik wel thuis was en alles had wat nodig was voor het in ontvangst mogen nemen van de levering. Mijn geboorteakte, bewijs van eigendom woning en voertuig, kopie paspoort en rijbewijs in viervoud, acht jaar bankafschriften en een BHV certificaat… nee hoor, zo erg is het nog net niet. Verder gaat het allemaal zo gemakkelijk tegenwoordig, alles kan worden afgehandeld aan de deur, getekend, gescand en gemaild. Wel een hoop poeha voor een telefoon, want laten wij eerlijk zijn, het gaat om een telefoon. Niet om een staaf goud, het middel wat pigmentvlekken kan doen verdwijnen in een minuut, of de gehele nieuwe collectie van Christian Louboutin. Enfin, het was tijd voor wat foto’s en daarna overal weer inloggen en de geweldige bezigheidstherapie die voortvloeit uit verschillende inlognamen en passwords niet meer te weten… security above all!

IMG_4636

Wel geinig het reliëf op de doos (plus) en het logo in de kleur van de iPhoneGold. Wel een beetje boring vergeleken met de voorgangers, maar toch heel netjes.

IMG_4638

Tatatada, hier is ze dan, is ze niet prachtig, ik kan niet anders zeggen, de ronde randen zijn back baby en het is echt veel mooier imho. Het vasthouden is ook meteen weer super, het ligt gewoon super lekker in de hand(en).

IMG_4640

De homebutton is niet zo heel mooi, maar dat komt door de vingerafdruk scanner, wat trouwens een mega fine feature is. Wel vind ik het gouden randje heel mooi, staat goed bij het wit van de telefoon, zeer vrouwelijk als je het mij vraagt en I like it.

IMG_4641

Skinny is the way to go wat dit soort goodies betreft, heel prettig en zie die afgeronde randen… YES! Ook weegt het gevalletje bijna niks, wat ermee werken weer heel prettig maakt, nee ik vind Plus helemaal niet te groot, ook niet voor mijn kleine handjes.

IMG_4643

De full body protection folie zit er nog op, maar de kleur is goed te zien en ik vind het mooi. Ik vind mijn iPhone 5 zwart met de grijze achterkant niet zo mooi, nooit mooi gevonden ook de randen waren niet mooi, althans niet mooier dan de ronde iPhone 3.

IMG_4644

Alles er op en alles er in zoals je kan zien, dat kunnen ze wel bij Apple.

IMG_4646

Kijk eens hoe mooi ze is, de knoppen zien en voelen heel stevig en echt een mega verschil met de voorgaande modellen is de homebutton. Deze zit nu aan de zijkant, wat gewoon heel makkelijk is gezien de hoogte van het toestel. Zeer ergonomisch correct, het is wel even wennen dat er niks gebeurd als je aan de bovenkant druk.

IMG_4648

She is alive!

IMG_4650

Hallo darling :-).

IMG_4651

Het duurt natuurlijk altijd te lang *zucht* schiet op ik wil aan de slag.

IMG_4652

*zucht*

IMG_4653

Ondertussen maar eens de full body protection folie er afhalen, taak van niks dus ook maar nog een kop thee zetten *zucht*.

IMG_4654

Het ging best snel al zeg ik het zelf… yes aan de slag.

IMG_4655

De vingerafdruk feature is echt super, het zeer effectief en is zeer snel en gemakklijk ingesteld. Natuurlijk moet het wel werken en dat doet het ook, het maakt het gebruik van je telefoon een stuk makkelijker, vooral het aankopen van apps in the App Store.

IMG_4656

Thank you, welcome to WojisOnBeauty.

IMG_4657

Het is een grote iPhone vergeleken met wat wij allemaal gewend zijn, maar wat mij betreft is het een perfect formaat. Het is echt zoveel prettiger en op mijn leeftijd wil je niet teveel knijpen met je ogen, dan springen de rimpels er sneller in.

IMG_4658

En kijk dan toch, hij koel is dit, eindelijk ruimte genoeg ruimte om foto’s verkleinen en te draaien, er is gewoon ruimte genoeg om alle koele features van Apple te gebruiken. Anyway, ik ben gewend, ik had dit al veel eerder moeten doen, althans Apple dan, zodat ik eerder een grotere iPhone had kunnend kopen. Ik ben blij, ik heb nu pas een echte smart phone!

Nog vragen, ik beantwoord ze graag?

Liefs,

Wojis

4 thoughts on “iPhone 6 Plus is @home

  1. Ik wil em ook! Heb er al mee lopen spelen in de winkel en ga ook voor de Plus. Wilde eigenlijk een iPad hebben maar met de plus heb ik een iPhone en iPad mini in één.

    1. Ik ben geen iPad fan, ondanks dat ik het een geweldige uitvinding vind. Ik zit liever met mijn laptop op schoot of aan de tafel, 10 vingers blind gaat veel sneller dan een enkele vinger. En de Plus, die is top, ik vind het zoveel prettiger dat ik de ruimte heb om alles te doen, ik vond het altijd wat behelpen en nu hoeft dat niet meer. Of het net zo gemakkelijk is als de iPad mini, eet ik niet, maar het is in ieder geval handzamer dan een gewone iPad. Ik kan de Plus echt aanraden, zeker als je veel op je telefoon werkt, typt, leest en beantwoord, blijft voor veel mensen (vooral mannen) het zak probleem, maar daar heb ik geen last van, I’m an baglady 😉

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top