BeautyBucketList LifeStyle Ods & Ends

Review: uit de categorie ‘for a joyful way of living’ de Oscar & Babette Joyful Emotions & Luxe EcoSojawas geurkaarsen

Inmiddels zijn wij zeker drie+ branduren verder, de kaarsen van Oscar & Babette zijn al heerlijke aan het geuren geweest en ik ben heel blij dat ik deze kaarsen heb gekocht. Ik kocht onlangs twee soorten geurkaarsen in de webwinkel van O&B, de Joyful Emotions geurkaars in Fresh Greens en de Luxe geurkaars in Blossom Dew. Twee verschillende producten gemaakt van EcoSojawas. Super spul EcoSojawas, je hebt 90% minder roetvorming in huis en (I love this) als je een beetje morst (wat ik vaak doe met kaarsen en andere dingen) kan je het zo wegvegen. Geen synthetische toevoegingen (love that) en verrijkt met onversneden (zuivere) parfumoliën (ruikt super goed).

IMG_0727

Om te beginnen de geurende beauty in een blikje, deze kaars heeft drie lontjes en Fresh Greens ruikt ook echt naar frisse groenheid, lente, gemaaid gras op een zomerdag.

De atmosfeer vult zich met de beloftevolle geur van een nieuwe lente, dankzij groene geurnoten van pas gemaaid gras, dauwfrisse bloembladeren, verse sla en een vleugje sappige komkommer.

Het ruikt super aangenaam, heel fijntje in de verte, de geur verspreid zich goed zonder penetrant te zijn. Ik heb wel de lontjes wat korter geknipt en na een paar uur branden weer, daarna is het niet meer nodig geweest. Je hebt ongeveer 15 branduren in dit kleine blikje en dat gaan wij zeker halen, ondanks dat er een beetje uit gemorst is. Geen paniek, mijn hardhouten tafel heeft er niks van gevoeld en mijn natuurstenen blad ook niet. Gewoon weggeveegd met een tissue geen vlekken geen schade. Deze liefjes heb je al voor € 7,95 en je haalt er dus 15 branduren uit (niet slecht dacht ik zo)!

IMG_0731

Wel opletten met kindjes en je eigen handen, het is wel heet. Ik leg het kaarsje graag op een schoteltje en zet het vervolgens op het aanrecht, dat is veilig en de geur verspreid zich dan mooi door de keuken. Mijn man vind het niet zo fijn als het op tafel staat, ik met mijn geur-dingen altijd onder zijn neus.

IMG_0744

Dan de luxe geurkaars in Blossom Dew, een weelde aan geur die een heerlijke badsensatie garandeert. Je raadt het al, deze beauty staat bij ons op de badkamer en wordt bij iedere baddersessie gebrand. En mijn man vind mijn geur-dingen dan een stuk minder erg. Ik doe het licht uit, de Blossom Dew aan en zorg voor een heet bad met wat heerlijke olie erin. Meestal maak ik nog een kopje thee of breng ik hem een borrel, net waar hij zin in heeft. Moet je eens proberen, wedden dat het extra fijn is als er zo een mooie fijne kaars brand.

Een poederachtige bloesemexplosie betovert de omgevingslucht met het fruitige van kersen-, frambozen- en appelbloesems in de topnoot van onze EcoSojawas Geurkaars ‘Blossom Dew’.

Maar wees niet bang, probeer het gewoon een keer, deze geur is wederom niet penetrant en omdat het gemaakt is van natuurlijke stoffen, ruikt het ook helemaal niet zoet, sterk of namaak. Je kan hier ook kiezen uit verschillende geuren met verschillende combinaties.

IMG_0755

Wat ook minstens zo belangrijk is als de geur, is de gebruiksaanwijzing, volg met kaarsen de gebruiksaanwijzing altijd goed op. Bij deze is het heel belangrijk de lont in te korten, dan brand de kaars mooier op.

De luxe geurkaars heeft 50 branduren en neem maar van mij aan dat je dat niet zomaar even wegbrand. Ik houd van baden en lekker lang baden, dus deze kaars staat op de badkamer, maar is uiteraard ook zeer geschikt voor andere plekken in huis. En 50 branduren voor € 19,95 is toch een koopje, leuk cadeau om te geven ook.

Mijn kaarsen zijn nog lang niet op, maar ik heb de volgende bestelling al in mijn hoofd, ik ga de volgende keer de Rain Garden proberen en de Orange Happiness, klinkt goed toch?!

Weet jij al welke jij zou kiezen uit de Oscar & Babette webwinkel en vergeet de heerlijke honing niet!

X-jes,

Wojis

3 thoughts on “Review: uit de categorie ‘for a joyful way of living’ de Oscar & Babette Joyful Emotions & Luxe EcoSojawas geurkaarsen

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top