Beauty BeautyBucketList Nieuw/New

SeeBuyTry: Rituals Miracle Balm White Lotus & Ginkgo Biloba Hand Balm & Hammam Olive Secret Refreshing Eucalyptus & Organic Olive Shower Paste

Als de Fortune Oil op is, haalt men snel weer een nieuwe fles, dat is een wijs en oud gezegde in Japan. Mijn olie was op dus ik haalde nieuwe en deze keer wordt de olie vergezeld door een grote pot Touch of Happiness Bocy Cream in plaats van een kleine tube. Dit moet voorlopig wel genoeg zijn dacht ik, trots en zelfverzekerd nam ik ook nog een tube Miracle Balm mee om te testen, waarom ook niet. Zo tevreden als ik ben over mijn Rituals vriendjes blijkt uit het feit dat ik ze graag cadeau geef, zo ook mijn heerlijke Rituals Happy Hands Mandarin & Mint hydrating hand lotion. Mijn vriendinnetje was jarig en die wilde ik verwennen met deze heerlijke hand lotion met bijpassende handzeep en wederom zeer content met mijn keuze, nam ik zonder blikken of blozen voor mijzelf de Hammam Olive Shower Paste mee. Zo gaan die dingen als je je neus volgt en jezelf wilt verwennen dan zit je goed bij Rituals.

IMG_1457

De geur van de Miracle Balm is zo fijn, niet helemaal hetzelfde als de scrub, maar zeker net zo aangenaam. Deze ga ik ook in combinatie met de scrub gebruiken, oh en wat zullen mijn handjes zacht zijn en lekker ruiken. Snel meer, want jullie hebben nog wel het een en ander van mij tegoed.

IMG_1454

Wie kan de geur van Hammam weerstaan en wie kent de heerlijke Hammam scrub niet? Het is niet mijn dagelijkse ding, maar super fijn zo af en toe. Dus daarom deze Shower Paste, ik heb deze niet eerder gebruikt so let’s paste it ;-). Het is een ideale voorbereiding op het scrubben, maar laat ik nou net niet de bijpassende Hammam srub hebben… oh no!

Ik ga deze beauties lekker gebruiken en jullie horen van mij, mocht ik tussentijds nog langs de shop lopen, haal ik voor de goede orde de Hammam scrub er ook nog wel even bij, zodat ik een volwaardige review kan schrijven.

Liefs,

Wojis

2 thoughts on “SeeBuyTry: Rituals Miracle Balm White Lotus & Ginkgo Biloba Hand Balm & Hammam Olive Secret Refreshing Eucalyptus & Organic Olive Shower Paste

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top