Beauty Fashion Looks

I purrr like a kitten met Naked 2

Soms is een outfit zo uitgesproken, dat er weinig tot niks aan valt te veranderen, maar dan heb je wel de make-up nog die je kan aanpassen aan elke gelegenheid. Zo ook met mijn luipaard printje, deze is gewoon wat het is, maar de make-up kan altijd net weer wat anders. Zo ook afgelopen weekend, dubbel feestje dus ‘s morgens vroeg al in de kleding, nagellak en make-up. Wel van alles het beste, want het moest de hele dag en de hele avond zitten waar het zit.

IMG_9541

Mijn liefje Naked 2 van Urban Decay, zo mooi en fijn om looks mee te maken, een aap kan met dit palette nog een geweldige look maken. Ook al zullen de meeste dames eerder kiezen voor Naked, [wat ik totaal begrijpelijk vind, is ook wel een eerste must have] toch vind ik Naked 2 wat spannender en wat uitdagender qua kleuren. Als je onder de indruk bent van de Naked paletten, koop het eerste palette Naked, you’ll wanna go Naked every day baby!

IMG_9542

Mijn Dior Glowing Powder Blush werkt altijd, staat geweldig en maakt een look altijd helemaal af. Het fijne van deze kleur Peechy Keen, is dat het een frisse gezonde blos op de wangen geeft en ik heb nog geen lipstick of gloss gevonden waar deze beauty niet mooi bij staat.

IMG_9545

Dan het geheime wapen van de dag, mijn Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine, de mooiste donker bruine kleur ever, Vibrant Brown nr. 21. Een vettige glibberige lipstick, maar de kleur en de intense glow zijn zo mooi, ook hoef je je geen zorgen te maken over droge lippen of velletjes.

IMG_9546

Alleen maar de YSL lipstick, geen potloodje nodig! Voor de ogen uit het Naded 2 palette heb ik gebruikt, Tease als de basis, Snakebite op de arcadeboog, Half Baked op het bewegend ooglid en natuurlijk Bootycall als highlighter onder mijn wenkbrauwen. Zo gemakkelijk is het met de Naked paletten, echt waar.

IMG_9540

Dubbel feest dus dure kousen en wat een verschil met de voordeligere kousen die ik heb geprobeerd, de testresultaten blijven nog even uit, ik ben nog uitvoerig aan het testen.

IMG_9552

Ja hoor daar staat ze dan weer, selfie in de keuken op de plek waar bijna alle full selfies worden genomen. Het werkt en ik krijg er hele leuke reacties op, ook via Twitter en Instagram, dus why change a winning team. Het is alleen zo jammer dat ik mijn schoeisel er niet zo heel goed op krijg, deze waren wel de moeite waard om extra op de foto te zetten.

Al met al een geslaagde dag en alles bleef op zijn plek, wat wil je nog meer 😉

Toodles,

Wojis

2 thoughts on “I purrr like a kitten met Naked 2

  1. Mooi hoor! Die bruike kleur op je lippen kan je goed hebben! Ik droeg vaak bruine lippenstift (lancome), maar hij is in de vergetelheid geraakt doordat ik nu meer koraal, roodachtige en roze kleurtjes gebruik. Maar ik ga hem er weer bij halen! Mooie laatste foto ook!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top