Beauty DIY Ods & Ends

SeeBuyTry: ONYX Dermo Labs Anti-Aging maskerdoekjes

Soms loop je gewoon tegen iets aan, wat je niet kan laten liggen en zo ook deze ONYX maskerdoekjes aka. sheet masks. En voor  rond de € 1,- nog wel, precies weet ik het niet meer. Het idee is dat ik er eentje ga proberen, om te zien of het wat is en de rest ga ik uitspoelen en doordrenken met een DIY vloeistof. Het is gewoon heel handig zo een doekje en het voelt super fijn aan op de huid. De vraag is, zijn deze ook zo zacht en houden ze genoeg vloeistof vast als mijn Vanedo Sheet Masks.

IMG_9203

Bij onze Action lagen ze bij de watten pads en reiniging, misschien kan je even gaan kijken, er lagen twee smaken. Op het plaatje lijkt het wat kleiner en dikker dan mijn Vanedo maskers, ik ben benieuwd.

IMG_9204

Klinkt allemaal heel goed, ik ben benieuwd wat ik ga vinden. Ik ga ze zo snel mogelijk proberen en aan de slag, maar het wordt zeker pas volgende week in verband met mijn verjaardag morgen.

IMG_9205

Jammer van de parabenen, oh en parfum kan ook nog wel eens een killer zijn, maar ik ga ze toch proberen.

Gebruik jij al sheet masks of vind je het onzin of niet prettig?

Groet,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top