Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox Nieuw/New

GlossyBox Essentials… met een zomers tintje!

Hij is geel, zo geel als de zomerzon, de GlossyBox Essentials… hij is geel en gevuld met zes zomerse producten! En ik moet eerlijk zeggen dat op deze donkere natte dag het een heerlijke welkome zomerse afleiding is, het uitpakken van de GlossyBox Essentials heeft een klein beetje het zonnetje in huis gebracht [type dit terwijl het met bakken uit de lucht komt].

P1080335

Zoals je inmiddels al weet is de verpakking waarin de GlossyBox Essentials komt meteen de buitenkant van een lade. Na het openen kan je de vouwranden bij de opening naar binnen vouwen en houd je lade over, dit keer een gele dus. Oh wat zal deze leuk staan op of onder mijn groene van de vorige box.

P1080336

Een zomers tintje deze keer en hoe leuk staat dat roze en gele bij elkaar, wordt je daar nou niet enorm blij van?

P1080338

Ook in deze uitvoering zit er in de box een voering, wat eigenlijk een pouch is waar de producten in zitten en welke je kan gebruiken voor allerhande zaken. De groene is in gebruik bij mijn dochter, voor de Petshop geloof ik, deze zal ook wel die kant op gaan.

P1080350

Overvol ziet dit zonnige doosje, kijken jullie mee?

P1080341

Puma Sync geuren komen er aan deze zomer! Ze geven energie, vervrijden en ispirerenje om te dansen op nieuwe spannende beats… exotische en fruitige geur, puur, vrolijk en leuk een mix voor de jonge en energieke vrouw in beweging. Adviesprijs € 10,95 / 20 ml.

Het enige wat ik kan zeggen is dat het heel erg lekker ruikt, exotisch en zoet inderdaad, ik ben prettig verrast, ik ga ‘m zeker proberen en kijken of ik het dan ook nog zo lekker vind.

P1080339

Colgate Max White One de must-have accessoire van dit seizoen: een witte lach! Max White One zorgt voor één tint wittere tanden in één week! Adviesprijs € 3,99 / full size tube.

Zoals ik al eerder heb gezegd geloof ik niet zo in blekende producten voor je gebit, ik denk dat als je de tandjes wilt bleken je daar echt een behandeling voor moet ondergaan bij een professional. Ik weet dus ook niet zo goed wat ik hiermee moet, iemand interesse… ruilen voor iets wat jij niks vindt?!

P1080347

The Body Shop Shea Body Butter is een hydraterende, verzorgende en romige bodycreme voor alle huidtypen, maar vooral geschikt voor de droge huid. Adviesprijs € 6,50 / full size van 50 ml.. 

Oh sweet, ik ben dol op de body butter van TBS en deze ruikt eigenlijk vrij neutraal, er zit een milde zoete geur aan. Ik heb deze wel eens geprobeerd in de winkel, erg fijn dus ik ben heel bij met dit kleine pareltje.

P1080340

Bell Air Flow Lotus Effect TrenDoor de geavanceerde technologische formule van deze nagellak wordt lucht doorgelaten, waardoor de nagels kunnen ademen. Adviesprijs € 3,50 / full size.

Dat klinkt heel goed, maar ik twijfel enorm over de kleur die ik heb ontvangen, het is een doffe lila kleur, ik zou dat zelf echt nooit uitkiezen. We zullen zien, deze ga ik gewoon testen en ik denk dat mijn dochter het wel een leuke kleur vindt.

P1080344

Rexona Linen Dry met MotionSense™ system is een frisse, effectieve anti-transpirant, welke langdurige bescherming biedt bij elke beweging die je maakt. Adviesprijs € 1,50 / 35 ml.. 

Rexona is één van mijn favoriete deo merken, de producten zijn goed en ik vind de geur erg prettig meestal, deze ruikt naar een net gevulde linnenkast.

P1080342

Mantagne Jeunesse Dragon Fruit Sauna Masker daar krijg je een fantastische gloed van. Dit zelfverwarmende klei masker reikt to diep in de poriën en verwijderd olie en vuil. Adviesprijs € 1,80 / full size. 

Maskertjes zijn eigenlijk altijd wel fijn, ik gebruik regelmatig maskers dus ik ga deze zeker proberen. Ben zeer benieuwd naar het resultaat, al zou ik het zomaar alleen voor mijn decolleté gebruiken, gezien klei erg uit kan drogen.

Wat vinden jullie van mijn GlossyBox Essentials… ik vind het een leuke box, ook al weet ik niet of ik alles wel ga gebruiken. De body butter, anti-transpirant spray en het masker kan ik van zeggen dat ze op gaan, maar de rest… de tijd zal het leren.

Geef toe dat het een erg leuk cadeau is om te geven of te krijgen!

Toodles,

Wojis

One thought on “GlossyBox Essentials… met een zomers tintje!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top