Beauty Nieuw/New Ods & Ends

Wimperkrultang(en)

Mijn wimpers krul ik al jaren zo goed als dagelijks met en wimperkrultang. Mijn oude krultang heb ik al een jaar of 4 denk ik gewoon gekocht bij de drogist en deze is merkloos. Mijn nieuwe krultang (deze heb ik ook al ruim een maand) is van Tweezerman, hier krijg je ook een extra rubbertje bij zodat je die kan vervangen als jij vindt dat het nodig is. Ook wel handig is dat de rubbertjes los te koop zijn, dan hoef je niet meteen je hele tang te vervangen.

 tweezerman

 merkloos

Zelf heb ik nog nooit een slechte tang gekocht, het resultaat is alleen erg verschillend maar dat kan ook erg makkelijk zijn zoals in mijn geval. Ik wil niet altijd de zelfde wimpers de ene keer wil je een hele dikke krul en dan hele dramatische vole mascara en meestal gewoon een onopvallende oogopslag met een nette wimper, vandaar dat ik er twee heb.

Over de jaren heen heb ik tangen van de drogist gekocht, Bodyshop, HEMA en wel eens eentje van een merk bij de Parfumerie, maar het merk weet ik niet meer. Het resultaat wat je wenst moet de reden zijn dat je een specifieke wimperkrultang koopt en juist dat maakt het moeilijk omdat je ze niet allemaal uit kunt proberen. Zelf heb ik er twee liggen op het moment, twee met hele verschillende resultaten en dat wil ik graag laten zien.

 zonder krul

gekrultangd weezerman links en merkloos rechts

met 1 laag mascara (kreeg het niet zo mooi op foto maar de linker kant met tweezerman is echt prominenter gekruld)

Mijn merkloze wimperkrultang kan nooit duurder zijn geweest dan € 5,-

Zoals je ziet werkt dit prima, ik druk niet al te hard maar ik houd het ongeveer een seconde of 20 vast. Met deze krultang krijg ik nooit zo’n scherpe krul als met de Tweezerman, daarom zit deze in mijn handtas en gebruik ik deze gewoon voor elke dag. Als ik om wat voor reden dan ook meer krul wil dan pak ik de Tweezerman die bij mijn make-up ligt gewoon.

Mijn Tweezerman wimperkrultang was ongeveer € 15,-

Met mijn Tweezerman ben ik in één keer klaar en kan ik door met de mascara, indien ik een hele prominente krul wil in mijn wimpers. Wel moet ik zeggen dat voorzichtigheid geboden is, hard drukken is helemaal niet nodig want dan krijg je zo’n lelijke vouw in de wimperharen. Als ik en wat subtielere krul wil dan breng ik de krultang niet te dicht bij mijn ooglid aan en druk ik nog minder hard.

Als ik ga voor een volledige make-up (precision painting) en voor mooie volle dramatische wimpers gebruik ik bijan altijd mijn Tweezerman. Als ik laat ben ’s morgens of ik wil een hele neutrale nude look dan ga ik voor mijn merkloze tang met een mooie mascara.

Nog even voor jullie informatie, ik krul mijn wimper en breng dan de mascara aan. Ik hoop dat het zo duidelijk is en de keuze makkelijker maakt.

Gr.,

Wojis

 

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top