Beauty Looks Ods & Ends

Dagelijkse look en een favoriet at that!

Al een paar weken draag ik eigenlijk telkens dezelfde snelle look, soms wat uitgebreider en soms helemaal basic en het bevalt me erg goed. Dat komt denk ik door de kwaliteit van de producten en de duurzaamheid… kijk je even mee.

P1080050

Dit is de basis, de Clinique Reness Solution Protective Base kan je weglaten als je een BB cream gebruikt, ook meng ik mijn favoriet de Clinique Stay-Matte foundation met een beetje BB en dan is de foundation klaar. Ook kan het Naked palette helemaal weg als je alleen de Lid Smoothie gebruikt, ik vind het wel mooi om wat diepte te geven, dan valt het niet zo op dat mijn oogleden wat hangen. De Maybelline Baby Lips gebruik ik sinds ik ‘m heb elke dag, lekker zacht en ruikt super. En een absolute winnaar voor mij is de Bourjois Brush Concealer [again and again grijp ik terug naar deze beauty].

P1080105

Niks uitgebreids hoor, subtiel lijntje rond de oogjes met de Urban Decay 24/7 glide on Pencil en een mooie Chanel potloodje & lipstick, klaar voor een feestje.

P1080047

Het is gewoon prettig als je kan rekenen op kwaliteit, ik ben dol op goede producten en dat merk ik dan ook als ik een hele poos hetzelfde gebruik. Een echte geweldenaar is de VANI-T Blush, het is zo’n mooi product, werkt zo prettig en de Berry Parfait is zo perfect, ik gebruik geen bronzer bij deze blush. De blush gebruik ik zelfs wel eens al bronzer en dan een wat rodere teint blush erbij. Je kan echt alle kanten op met deze beauty.

Een ontzettende verrassing is de Sumptuous Extreme Mascara van Estee Lauder, had ik niet verwacht, maar ik ben erg blij met deze mascara. Ik vind het volle poederige effect op mijn wimpers erg mooi en het kwastje werkt prima.

Hebben jullie ook je go-to producten en wissel je ze heel vaak af of gebruik je ook een tijdje hetzelfde?

Toodles,

Wojis

8 thoughts on “Dagelijkse look en een favoriet at that!

  1. Als ik geen inspiratie heb, pak ik snel een Gosh palette, maar ik heb wel meer smaken in mijn make-up lade liggen, om lekker af te wisselen. 🙂

    1. Als ik geen inspiratie heb, ga ik vaak voor een Sleek palette of maak ik een look met een enkele kleur en een lijntje potlood. Ik heb nog een mooi palette liggen, moet ik nog mee aan de slag… en voor feestjes gebruik ik nu vaak mij UD Oz palette.

    1. Ik wissel mijn dagelijkse look best vaak af, nu is deze al een paar weken en ik ben heel happy. Ik ben dol op wisselen, heel fijn om weer producten te herontdekken 🙂

  2. Ik gebruik een heel tijd dezelfde producten. Wanneer het op is kijk ik dan meestal wel uit naar iets anders, tenzij het echt goed bevalt.
    De Sumptuous extreme mascara van EL heb ik ook (fullsize en mini). Hij geeft zo een mooi effect! Enig nadeel is dat ik erg reageer op een bestanddeel dat in mascara zit, kreeg vooral in het begin erge traanogen. Nu de mascara bijno op is niet meer. Zo raar! Mooie producten gebruik je!

    1. De mascara bevalt goed en ik heb er geen last van. Misschien is het verstandig om deze dan toch te laten liggen de volgende keer. Zijn toch je ogen en als die ontsteken of wat dan ook… ik maak snel een review van mijn favoriete budget mascara, deze heeft een geweldig effect en finish is zeer betaalbaar en wellicht kan je daar wel tegen.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top