Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox Fun LifeStyle Ods & Ends

Naggellak-swatches: Young Beauty Box, BeautyBox & kortingsaankoopjes [Rimmel, MiYo, OPI & Miners]

Er lagen wat lakjes in de la die geprobeerd moesten worden, mijn nagels zijn weer eens een drama, dus schakelde ik mijn mini me in. Heerlijk even de handjes en nagels verzorgd, daarna lakken en foto’s maken. Ze mocht uit alle lakjes kiezen, er lagen er genoeg om te swatchen, mijn dochter koos voor de volgende:

  • RImmel 60 Seconds in 840 Blue Eyed Girl – duim
  • Rimmel 60 Seconds in 825 Sky High – wijsvinger
  • MiYo Mini Drops in 30 Rasberry [ruikt naar framboos] – middelvinger
  • Miners in Marshmallow – ringvinger
  • OPI in Number One Nemesis – pink

De opgave was simpel, alle nagels een andere kleur en in een specifieke volgorde, geen punt zei ik, al lakkende kwamen we er samen achter dat een aantal lakjes wellicht mooi zouden zijn in combinatie met een andere. We hebben het gewoon bij vijf lakjes op vijf vingertjes gelaten, experimenten bewaren we voor een volgende post [ze heeft de smaak te pakken denk ik].

IMG_5810

Hier staan de lakjes netjes op een rijtje, mijn dochter ging ze op volgorde neerzetten, dan zou ik niet in de war raken.

IMG_5812

Het resultaat mag er zijn al zeg ik het zelf, de kleuren passen erg goed bij elkaar en je ziet het al, Miners in Marshmallow op de ringvingers is een raar lakje [wordt gewoon niet mooi].

IMG_5815

Miners in Marshmallow [ringvingers] is best een mooie zachte roze kleur, maar is dik en lakt heel lelijk, droogde ook niet goed en om eerlijk te zijn is het resultaat ronduit lelijk.

IMG_5816

Mijn dochter zelf heeft een duidelijke voorkeur voor de Rimmel 60 seconds lakjes, dit omdat we daar best wat lakjes van hebben en de kleuren heel mooi zijn. Mama vind het resultaat gewoon heel mooi en het droogt echt heel snel en heel goed op, wij zijn dol op Rimmel 60 seconds lakjes.

IMG_5817

Al snel hadden wij door dat als je OPI’s Number one Nemesis over de Rimmel Sky High zou doen, je de perfecte zeemeerminnen nagellak zou krijgen, maar ook dit bedenk-seltje bewaren we voor een andere post.

IMG_5818

Mini me vond de behandeling erg prettig, al was ze huiverig bij het terug duwen van de nagelriemen. Niet erg prettig naar haar idee, ze kreeg er helemaal pijn in haar buik van [de zenuwen, want als oma het doet, doet het erg pijn], gelukkig doe ik het zacht en voorzichtig. Het lakken ging prima, lekker kletsen en natuurlijk ruiken aan de MiYo Mini Drops in 30 Rasberry, maar het poseren… tja dat duurde gewoon te lang vond mini me.

IMG_5819

De MiYo Mini Drops in 30 Rasberry vonden we na de Rimmel lakjes de mooiste kleur, dat roze is geweldig en er zit een heel mooi fijn glittertje in. Wat natuurlijk helemaal geweldig is, is na het drogen houdt je een fruitgeurig lakje over en dat is voor die meiden natuurlijk helemaal het einde.

IMG_5822

Poseren en het goede licht zoeken viel niet mee, dat vond mijn dochter dan ook helemaal niks aan en ze vond het uren duren.

IMG_5825

Deze foto vond ze wel heel erg mooi, haar twee favorieten van de vijf en ondanks de pennenstreken op haar handen, moest deze wel zeker op de site.

Wat ik al zei alle lakjes zijn geweldig qua kwast, textuur en finis behalve die van Miners. Deze is te dik, het kwastje is erg dun, de steel te lang waardoor er een enorme hoeveelheid aan lak naar beneden komt zetten… nee dit is geen mooi lakje en tot overmaat van ramp droogt hij ook helemaal niet goed en ook niet mooi op. Verder waren mama en mini me heel erg te spreken over de lakken en mijn dochter vond die van OPI ook erg mooi. Helaas heeft het Orly lakje [wat ik al maanden wil proberen] de selectie niet gehaald dat vond ze, and I quote: “meer een lakje voor oma”.

Kennen jullie de geur lakjes van MiYo al en zijn jullie ook fan van de Rimmel 60 Seconds?

Toodles,

Wojis

4 thoughts on “Naggellak-swatches: Young Beauty Box, BeautyBox & kortingsaankoopjes [Rimmel, MiYo, OPI & Miners]

  1. Wat schattig die mini gekleurde vingers! Ik ben altijd al fan geweest van de Rimmel 60 seconds nagellak. Ik heb er ook een van 10 jaar oud of zo (scarlett heet ie geloof ik) en hij is zooo mooi! Hij is nu wat dikker en lakt niet meer fijn,maar ik kan hem maar niet wegdoen(ook de mooiste kleur die ik heb volgens mijn dochtertje hihi). Ik heb trouwens de dip dye hairpowder van Essence gisteren ook gekocht, niet voor mij maar voor mijn dochter(ze is zelf blond en bij haar pakt hij beter) Bedankt voor de tip nog!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top