Beauty

Lush Sultana of Soap review [love this to bits]

Sultana of Soap van Lush, jongens ik ben verliefd op deze zeep en ik heb nu al spijt dat ik niet een veel groter stuk heb meegenomen, love this to bits!

SULTANA OF SOAP

Kunnen wij er iets aan doen dat onze zeep er uit ziet als een groot stuk Italiaanse noga? Misschien wel ja, Italiaanse noga was namelijk de inspiratie achter deze zeep! Als wij een zeep maken die zacht en cremig is, en deze vullen met stukjes abrikoos en bessen en er dan ook nog de kruidige geur van wierookhars aan geven, is het niet echt verrassend dat je er zo een hapje van zou nemen. De vorm komt van de dom in Brighton. Zegt ons Nederlanders niet zo veel, maar die is mooi!! Onze Sultana of Soap, vol exotisch fruit en opwekkende etherische oliën reingit je huid heel zacht en geeft haar een heerlijke, fruitige geur! Koop een stuk en ontdek deze romige, fruitige vrolijkheid!

Ik kan daar zelf helemaal niks aan toevoegen, het is echt super lekker en het voelt heerlijk zacht en romig. De geur is zo clean en puur zo fruitig en kruidig maar zo mild, ik blijf eraan ruiken. Het gekke is dat na het wassen met deze zeep de huid wat stroef aanvoelt, helemaal niet vettig, wat ik wel had verwacht. Maar het is helemaal niet verveld en mijn huid is helemaal niet droog of zo, ik vind het lekker om daarna nog te smeren.

Ingrediënten:

Water (Aqua), Abrikozen, gedroogd (Prunus armeniaca), Krenten, gedroogd (Vitus vinefera), Cranberry, gedroogd (Vaccinium macrocarpon), Olibanum essentiële olie (Boswellia carterii), Bergamot essentiële olie (Citrus aurantium bergamia)

En wat ik ook een voordeel vind [maar dat is natuurlijk geheel persoonlijk] is dat de geur niet oneindig blijft hangen, gewoon net lang en net sterk genoeg. Het zit mijn parfum en andere producten met geur niet in de weg.

Een stukje Sultana of Soap kost € 5,75 per 100 gr. en ik moet eerlijk zeggen dat het niet heel erg lang mee gaat, het is een zachte zeep en je gebruikt er gewoon wat meer van dan een zachte zeep. For me more then worth it, het is echt super lekker.

Toodles,

Wojis

4 thoughts on “Lush Sultana of Soap review [love this to bits]

  1. Klinkt heerlijk! Ik heb enkele zeepjes van lush, sommige nog in verpakking. Ik gebruik ze een voor een anders gaan ze snel op of drogen uit ben ik bang. Wat ik doe is de zeep in tweeen snijden. Zo gaan ze wel langer mee, omdat je niet steeds de hele zeep hoeft te gebruiken en dus hoeft nat te maken. Ik gebruik ze wel alleen voor mijn handen, staat ook leuk op de wastafel. Heb namelijk geen voorkeur voor vaste zeepjes onder de douche. Maar ik wil deze ook wel proberen.

    1. Deze is heel zacht, zeker in stukken snijden voor handen wassen. Maar id ook zeker lekker onder de douche, echt zo fijn. Heb nog eentje liggen, droogt wat uit, ga ik ook versnijden. Lekker voor bij alle kranen. Goed idee!

    1. Echt waar, dit is zo lekker en zo zacht. Ik denk dat iedereen het wel een prettig geur vind, redelijk veilig, maar ik vind het echt zo ontzettend lekker. Zeker als je van wat zachtere en rustige geuren houdt van Lush.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top