Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox BeautyBucketList DIY Fashion Food is Good Fun LifeStyle Looks Nieuw/New Philips Lumea IPL Precision WojisOnBeauty.com

Win actie: Vandaag precies 1 jaar WojisOnBeauty!

Het is alweer een jaar geleden dat ik ben begonnen met WojisOnBeauty en dat wilde ik niet geheel onopgemerkt voorbij laten gaan. Naast het plezier wat ik beleef aan het werken aan mijn site en alle nieuwe dingen die ik heb geleerd, ben ik ook zeer dankbaar voor alle contacten die ik in het afgelopen jaar heb opgedaan. Het is super om een hele club mensen te “kennen” die ook zo gek zijn op alles Beauty en daar een groot deel van hun tijd aan besteden!

Daarom heb ik een kleine win actie bedacht, niks ingewikkelds, gewoon hieronder een comment achterlaten waarin je aangeeft dat je graag mee wilt doen, je kunt meedoen tot en met 26 februari, want 27 februari maak ik de winnaar bekend op de site middels een persoonlijke email. Oh ja, niet geheel onbelangrijk, je kan een Rimmel Londen Apocalips Lip Lacquer winnen in de kleur Phenomenon [my personal favorite]. Helaas alleen een foto van de verpakking en geen swatch, deze is verzegeld en dat laat ik graag zo.

apocalips rimmel100 phenomenon

Uiteraard zou ik het heel leuk vinden als je me volgt via Twitter of Bloglovin’ als je dat niet al doet, maar dat is geen must!

Rest mij enkel nog… Happy (WojisOn)B-day to me!

Toodles beauties,

Wojis

Ps. Na de bekendmaking van de winnaar, dient de winnaar binnen een week te reageren op de email die ik stuur, zo niet vervalt de prijs en wordt deze opnieuw verloot. Gebruik dan ook een geldig email adres, dubbele inzendingen worden niet meegeteld.

10 thoughts on “Win actie: Vandaag precies 1 jaar WojisOnBeauty!

  1. Proficiat! Alweer een jaar aan het bloggen. Moge er nog vele jaren bijkomen!
    Ik doe zeker mee! Ik heb geen twitter, maar zal je wel gaan volgen via bloglovin.
    Leuke winactie!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top