Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox

BeautyBox januari – Winter Musthaves!

Zaterdag kwam mijn lang verwachte BeautyBox dan eindelijk, maar ik was nog zo bezig met de AFW, dat ik geen tijd had om meteen de box open te maken. Dus here it is, een bom volle Winter Musthaves BeautyBox.

Deze keer bij de BeautyBox een waardebon van Jiba en een waardebon van beautea.

Het is dus de Winter Musthaves box deze maand, komt eigenlijk net een week of twee te laat, maar we gaan even kijken wat er allemaal bij zit.

Kijk eens een mooi ijsblauw papiertje, zeer mooi en omdat je goed kan voelen dat de box zwaar is, ben ik heel benieuwd.

Kijk toch eens allemaal, in één oogopslag is het duidelijk een winter box, zie je het allemaal al.

Laten we beginnen met de free extra gift die erbij zit, een kaars in een blikje van BeautyBox. Ik kan verklappen dat de kaars ruikt naar chocolade, ik ben benieuwd of deze ruikt naar warme chocolademelk als ik ‘m brand. Ik weet het niet, ik ga het proberen, het is namelijk niet een geur die ik snel zou kopen, maar past heel goed bij het thema. Leuk!

Dove Winter Care, een full size douchecréme limited edition ter waarde van € 3,49. Deze heb ik al eens gehad, ik heb er ook een review van geschreven Winter Care van Dove. Ben zeker niet ontevreden dat deze erbij zit, ik ga er weer lekker van genieten, maar wel na dit gure weer, droogt mij iets te veel uit.

Dit had ik niet verwacht, maar ik ben er wel blij mee! Ik heb al jaren en jaren niks meer van Yves Rocher gebruikt en nu kan ik er eens een crème van proberen en ik ben benieuwd. Zelf was ik groot fan van de douche producten en haarverzorging, nooit van de huidverzorging, dus ik ben heel benieuwd. Dit is ook een full size verpakking ter waarde van € 55,-.

En dan een grote onbekende voor mij, het merk beautea met Spoil me Handcrème, ik ben wel altijd blij met handcrème en als het een goeie is dan extra blij natuurlijk. Het spreekt me heel erg aan, de verpakking, het concept en de geur. Deze beautea handcrème is ook een full size ter waarde van € 14,-.

En als laatste nog twee producten van ROC Enydrial, een serie die is ontwikkeld voor een chronische droge huid. Ik denk dat we allemaal wel eens last hebben van een droge huid en zeker als het buiten heel koud is en binnen de verwarming staat te loeien. Een Douche crème, zeperij, geurvrij en vrij van parabenen full size van 400 ml. € 16,95 in de box een flesje met 60 ml.. Een Body Balsem, die voedend is en vochtgehalte op peil houdt de full size van 200 ml. € 16,95 en in de box een tube van 12 ml.. Zelf heb ik een hele tijd in mijn tienerjaren ROC producten gebruikt, de producten werkten heel goed en waren zeer geurloos kan ik me herinneren. Ik ben er altijd heel tevreden mee geweest, dus ik vind het heel leuk dat deze producten in de box zitten.

Misschien overbodig om nog duidelijk te maken, maar ik ben zeer blij met de inhoud van de BeautyBox van januari. Het is een leuk thema en ik vind de inhoud zeker bij het thema passen. De producten die ik heb ontvangen ben ik heel blij mee en ik ga ze zeker allemaal proberen en gebruiken. Als ik moet kiezen ben ik het meest enthousiast over de handcréme van beautea, omdat ik dit merk helemaal niet ken en erg nieuwsgierig ben ernaar.

De aankomende maand ga ik proberen alles te testen en te gebruiken, uiteraard zal ik de Yves Rocher crème en de ROC producten eerst eens een paar weken moeten gebruiken, dus verwacht dat niet al te snel. Oh en nog even een mededeling, de BeuatyBox van januari was heel snel uitverkocht, dus die kan je niet meer bestellen. Wel kan je natuurlijk inschrijven voor de box van februari op www.beautybox.nl.

Toodles,

Wojis

4 thoughts on “BeautyBox januari – Winter Musthaves!

  1. Heel mooie box! Ik heb bij deze niet het gevoel dat er een “proefjesla” is geplunderd, wat ik bij sommige andere boxen wel nog eens heb.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top