Beauty Fun LifeStyle Looks

Eindelijk mijn Meet & Greet met Leco van Zadelhoff @Douglas

Vandaag (donderdag) was het eindelijk zover, de dag van mijn meet & greet met Leco. Ik kon niet wachten en ik had er heel erg veel zin in. Ik ben ruim op tijd richting het winkelcentrum gegaan, ik moest toch nog een aantal boodschappen halen en zo kon ik mooi dubbel checken of ik om 16:00 aan de beurt was.

Om tien voor vier ben ik terug naar de Douglas gelopen en daar kreeg ik nog een korte uitleg over hoe het allemaal zou verlopen het half uur dat ik er zou zijn. In tegenstelling tot wat ik dacht waren we met vijf dames en niet met vier, dus ook vijf visagisten en maar één Leco. Er liepen ook nog dames van de winkel rond met mandjes, daar werden de gebruikte producten in gedaan en na de sessie kon je dan nog van alles vragen. Het was zeer goed georganiseerd en de alles liep netjes op schema, hulde aan de dames van Douglas Heerhugowaard!

Mijn visagist nam even de tijd om een foto te nemen, tijd zat want er hoefde geen make-up af, dat had ik thuis natuurlijk al gedaan. Leco kwam zich even voorstellen en zijn oog viel meteen op mijn ene hand, oh wat leuk een dame met mooie rode nagels, op één hand?! Ik vertelde dat het de nieuwe nagellak is van O.P.I. de Liquid Sand en liet mijn ene gelakte hand zien. Leco had er wel al van gehoord, maar het effect nog nooit gezien en hij vond het mooi, ook de nagel met de top coat. Daarna vroeg Leco of ik specifieke vragen had, nou en of! Ik heb er maar twee kunnen stellen; 1. waar let ik op met mijn bril en 2. wat kan ik doen om mijn poriën wat minder op te laten vallen.

Leco overlegde even met visagist en zij ging meteen aan de gang en ze vertelde dat ze gebruik ging maken van een crème die de poriën opvult en een foundation die speciaal is ontwikkeld voor de wat grove poriën. De basis was zo gedaan, het gleed op mijn gezicht met uiteraard een Leco tool. De kwasten die werden gebruikt uit de Leco serie, zijn super zacht kan ik je melden en heel erg prettig op het gelaat en op de oogleden.

De dames waren heel druk, er moest veel gebeuren en de producten moesten constant uit de displays worden gehaald. Moet je kijken wat mijn uitzicht was, niet gek hé al die heerlijke producten op tafel? Er was ook af en aan genoeg aanloop van mensen, maar ook wel lekker dat het niet te druk was.

Ondertussen pasten de visagisten de tips van Leco toe, mijn visagist en Leco hadden het zelfde voor ogen. Wat sprekende oogmake-up die goed matchte met mijn bril en om mijn ogen toch heel sprekend te maken wat donkere kleuren, dit om diepte te geven. Er werd behoorlijk ge-oogschaduw-d, best werkje en het ging goed. De foundation die gebruikt is voelde heel prettig en ging heel snel en gemakkelijk om mijn huid. Het vergde weinig blenden en zat eigenlijk al heel snel heel mooi en egaal. Nog een beetje bronzer en blush en een bijpassende lipstick en ik was ready to party!

Helaas heb ik geen foto van de look van dichterbij, het kwam er gewoon niet van, wel wilde Leco nog even op de foto tijdens de laatste sessie en kon ik hem nog even bedanken voor een gezellig middag. Wat een aardige en lieve man is dat en wat heeft hij het gezellig gemaakt voor iedereen.

Ook kreeg ik een heel mooi boekje mee waarin alle gebruikte producten (bijan alle) staan geschreven en ik kan verklappen dat ik er eentje niet kon laten liggen, maar daarover later meer. Er staan na deze meet & greet ook twee producten op mijn wishlist, die in de sessie zijn gebruikt, deze zullen toch echt nog even moeten wachten, maar ik ga ze zo snel mogelijk halen.

Gebruikte producten:

  • Shiseido Perfect Refining Foundation WB40
  • Fusion Beauty Luminous
  • Dior Rouge nr. 553 Peachy Keen
  • Chanel Les 4 Ombres Variation nr. 37
  • Chanel Stylo Cassis nr. 83
  • YSL lipstick, de kleur weet ik niet, staat helaas niet in mijn boekje.

Dit is globaal wat er is gebruikt aan producten, de poriën crème bijvoorbeeld en de gebruikte mascara staan ook niet in mijn boekje, deze zijn gewoon “lost in action” zullen we maar zeggen.

Al met al is het eigenlijk te kort tijd wat je krijgt met Leco en er zijn natuurlijk vijf dames die voorzien moeten worden van tips. Evengoed was het heel erg gezellig en erg leuk om te doen, ik kan het echt iedereen aanraden mocht je de kans krijgen. Gelukkig kom ik vaak in de Douglas en hebben de dames altijd genoeg tijd om alles uit te leggen en te vertellen, dus als ik nog vragen heb dan kan dat altijd nog.

Mijn look vond ik ook erg geslaagd, heel mooi bordeaux en wijnrood met de Chanel Ombre oogschaduw. De omlijning maakte het allemaal heel exotisch en erg chique en dat vind ik wel heel leuk omdat ik dat zelf niet zo snel zo heftig doe met dit soort kleuren. Ook heb ik heb geleerd dat door de lengte van mijn wimpers mascara snel kan gaan klonteren, goeie tip en een verklaring voor het niet werken van heel veel goede mascara.

Ik hoop dat er nog veel van dit soort dingen gaan volgen, ik heb alleen maar nog meer vragen en wil ik nog meer weten. Wellicht dat het tijd is voor een workshop of cursus of zo… ik ga me daar eens in verdiepen, maar voor nu…

Toodles,

Wojis

3 thoughts on “Eindelijk mijn Meet & Greet met Leco van Zadelhoff @Douglas

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top