Beauty Nieuw/New

Haul of the day #budget

Vandaag was ik even in het winkelcentrum, moest nog wat dingen halen voor het feestje van mijn zoontje, die wordt vier jaar en dat vieren we morgen. Bij de Kruidvat even langs voor wat spullen en dan ook maar even kijken of er nog wat leuks bij zit. Zo vond ik toch een paar beauty’s! Nou wie ben ik om dat te laten liggen.

  • Kruidvat eigen merk Droog Shampoo € 1,49 (vakantie verpakking).
  • Catrice 060 Rumble In The Jungle Eye Colour € 4,49.
  • Essence eyeliner pen € 2,49.
  • Bambino binnentas voor babyverzorgingstas (zwart met roze) € 5,99.

In alle opwinding ben ik de neusspray en de luiers waar ik voor kwam vergeten (zucht), maar de oogschaduw die is zo mooi en de kleuren gaan perfect bij mijn groene eyeliner en mascara van Catrice passen (uit de Nymphelia limited edition).

Like a kid in a candy store!

  

Ik was ook nog steeds op zoek naar een budget eyeliner pen dus wilde ik die van Catrice meenemen in het zwart, (die ik in groen en grijs al heb en zo blij mee ben) maar die waren op en toen spotte mijn ogen er één van Essence die er exact hetzelfde uit ziet naar mijn idee, zelfs de stift/tip is identiek voor zover ik kan zien. Dus heb ik die maar meegenomen, deze week maar eens testen of deze ook zo fijn is, dat zou mooi zijn want ze zijn maar € 2,49. Op mijn hand kreeg ik de lijn in één keer heel mooi en makkelijk er op en wat een kleur, zwarter dan zwart….. very nice.

De droog shampoo, die heb ik meegenomen om te proberen nog nooit gebruikt en deze in het klein kan dan meteen in mijn nieuwe bag-in-bag als het bevalt.

Maar toen ik bij de luiers stond viel mijn oog op de bag-in-bag van Bambino. Deze is ontwikkeld voor in een luiertas, zoals op het plaatje heel duidelijk wordt afgebeeld. Maar deze lijkt mij ideaal voor in mijn schoudertas. Stom verbaasd was ik toen ik thuis kwam en er nog een transparant toilettasje in zit. En alles bij elkaar 9 vakken (twee met rits) en nog binnenin twee elastieken in de voering genaaid voor flessen bijvoorbeeld of je compacte paraplu.

 

Ik ben zo blij met de bag-in-bag zo mooi en in drie kleuren verkrijgbaar, ik vond deze de mooiste kleurencombo. Vrolijk en chique. Morgen ga ik als het lukt mijn bag-in-bag vullen en in gebruik nemen, dan neem ik nog wel wat foto’s.

Gr.,

Wojis

 

 

 

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top