Beauty BeautyBucketList

Give Joy with The Body Shop [one minute hurry haul]

Na mijn eerste aankopen bij The Body Shop, van de feestdagen collectie, wilde ik meer… nog veel meer! En ik ben wederom (kost geen moeite btw) geslaagd bij onze locale TBS filiaal in Winkelcentrum De Middenwaard. Marlies was er niet vandaag, maar haar collega heeft mij ontzettend goed geholpen. Met de hete adem van mijn man in mijn nek en een ontzettende strakke planning vandaag, wist ik toch 1 hele minuut vrij te maken om te pakken wat ik in mijn hoofd had. Ik leek wel een dolle-dwaze-dagen-dame, grijpen voor je leven, eigenlijk overdadig, maar het is ook zo lekker.

Eerst deze maar eens, een mini van 60 ml. van de Cranberry Joy Shimmer lotion. Dat was de enige versie van de Shimmer Lotion die verkrijgbaar was, volgens de dame in de winkel wordt er ook geen andere smaak geleverd voor verkoop. Heel jammer dat de andere geuren niet in mini’s los verkrijgbaar zijn, wel in feest pakketten natuurlijk. De Shimmer Lotion heeft een heel mooi glimmend effect, maar voor elke dag naar mijn idee to much, vandaar dat ik geen full size wilde meenemen en nu heb ik dit schatje à € 3,- (13 & 14 december 20% korting).

Van de Ginger Sparkle heb ik al de shower gel en ik vind deze heerlijk, dus ook maar de Body Polish uit deze lijn. Deze special-edition bodyscrub is zacht genoeg voor dagelijks gebruik en in combinatie met mijn shower gel ga ik heerlijk ruiken. Deze kost € 10,- (13 en 14 december met 20% korting) voor 200 ml. een full size.

En last but certainly not least, de Ginger Sparkle Body Butter deze ruikt door het pittige aroma van Ginger Sparkle super lekker en oh wat geeft het mij een heerlijk rustig ‘op de bank met thee” gevoel. Voor deze Body Butter betaal je gewoon de standaard € 16,- voor 200 ml. ook een full size (13 & 14 december met 20% korting).

Ik moest en zou de Body Butter in Ginger Sparkle hebben, daar ging ik eigenlijk ook voor naar Marlies, maar tja die scrub… toen was ik klaar om af te rekenen en zag ik dat mooie kleine flesje Shimmer Lotion en die moest er ook maar bij. Zo gaat het nou altijd bij TBS, het is een wonder dat ik niet een shop-in-house heb inmiddels.

Jongens, ik ben er zo blij mee en ik ga er zo ontzettend van genieten!

Hebben jullie ook al iets van de feestdagen collectie gekocht en welke geur is jullie favoriet, of welk product vinden jullie top (vanille is minste populair geloof ik, terwijl ik het heel lekker vind)? 

Gr.,

Wojis

 

3 thoughts on “Give Joy with The Body Shop [one minute hurry haul]

  1. Die geuren zijn ook zó lekker!!! Heerlijke spullen zijn het, love it <3
    Ginger sparkle is mijn favoriet. Ik heb de handzeep hier staan, was nu ineens heel graag mijn handen 😉

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top