Beauty

Les Minis de Chanel – brush travel set Chanel

Ik heb mijzelf met de kerst de mini brush set van Chanel cadeau gedaan, met wat extra korting en mijn standaard korting bij Parfumerie Mooi, kwam ik voor deze set 20% goedkoper uit. Nog duur maar dat weet je met Chanel.

Maar wat een mooie verpakking en de kwasten zien er fantastisch uit. Gewoon heel mooi en inderdaad compact, maar wel gevuld met eigenlijk alles wat je nodig zou hebben. Je kan er in ieder geval een heel eind mee komen.

Wat Chanel zegt:

De minipenselen passen gemakkelijk in uw handtas en zijn altijd binnen handbereik om op elk moment uw maquillage bij te werken en te accentueren:

  •  Het penseel voor de foundation en corrector en het afgeschuinde poederkwastje lichten de teint op en zorgen voor een vlekkeloze afwerking.
  • Het wenkbrauwborsteltje, het afgeschuinde oogkwastje en het verdoezelpenseeltje geven uw blik persoonlijkheid.
  • Met het afgeschuinde lippenpenseel brengt u met de grooste precisie het lippenrood en de gloss aan.

Het praktische etui bevat een speciaal zakje om uw favoriete artikelen op te bergen. Het is meer dan een accessoire, het is een onmisbare bondgenoot…

Nou onmisbaar zou ik niet zeggen, maar ik ben er erg blij mee, niet alleen omdat het compact is en je er nog van alles bij kan stoppen. De kwasten zijn stuk voor stuk geweldig. Ik had liever een andere kwast gezien in plaats van het wenkbrauwborsteltje, deze zitten vaak ook op oogpotloden en je kan een gel gebruitken waar het al in zit, je mascara of gewoon je vingers met een beetje lipgloss of zo iets. Dat had een wimperkrultang moeten zijn, dan was het echt perfect geweest.

Zelf gebruik ik de kwasten erg vaak en ik moet zeggen dat het mooie en goeie kwasten zijn, ik was ze ook elke week minimaal 1 keer en ze blijven mooi. Wat meteen opvalt aan de set is dat ze zo verschrikkelijk zacht zijn. De foundation/concealerkwast is van zo’n mooie kwaliteit dat je met een blinddoek je producten nog mooi op je gezicht krijgt. Geldt ook voor de poederkwast, dat is ook een beauty.

Het is een hele investering maar ik heb er geen moment spijt van gehad.

Gr.,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top