Beauty

Wat heb ik opgemaakt en blijft het IN of gaat het OUT? #3

Het is weer tijd voor een IN or OUT overzicht, want het ging hard met de opgemaakte producten. Het zijn er aardig wat, zelfs zonder mijn DIY spulletjes erbij, want mijn eigen brouwsels lopen ook hard.

Hier staan al mijn “opgemaakte” producten en daar horen nog bij:

  • DIY face cleanser
  • DIY lotion
  • DIY body scrub
  • DIY lip scrub

Als je goed kijkt zie je links Indola Color Shampoo en de Schwartzkopf Essensity Colour Conditioner (uit de GlossyBox) staan, deze zijn niet opgemaakt. Er zit nog product in, maar ik kan het gewoon niet meer opmaken, ik heb echt mijn best gedaan. Begrijp goed dat het geen slechte producten zijn, het is alleen dat ik ze niet lekker vind ruiken, storend zelfs. De Indola Shampoo is zelfs een heel goed product, was mijn haar goed en laat het gevoed en zacht achter. Helemaal niet futloos of stroef, een geweldige shampoo. Ondanks dat is het een OUT en de conditioner ook.

Dan nog even een aparte melding voor de Konjac spons, het is een zielig hoopje niks meer op de foto. Het is niet echt op, maar het is gewoon op gebruikt! Gelukkig heb ik nu twee nieuwe dus ik kan weer voor een ware IN voor mij.

Kerastase Cris Tal Liste Shampooing Perfecteur, nou het is echt perfecteur! Wat een geweldige shampoo en wat een fijn product. Het ruikt goddelijk en maakt mijn haren heerlijk zacht en laat ze mooi glanzen. Mijn haren vallen zijn gevoed en absoluut niet droog en wat ik ook heel fijn vind is dat ze wat volume krijgen. Dit is echt een favoriete shampoo van mij geworden en die ga ik zeker nog eens kopen, met alle liefde en mega IN.

Sanex Zeto Family Size douche gel, ik vind ze zo lekker ruiken en ze zijn parabenen vrij. Helaas droogt het wel wat uit, maar ik kan het toch niet laten. Zo af en toe neem ik zo’n grote fles mee, vooral die voor de normale huid ruikt lekker… IN!

Mijn Dove Winter Care Limited Edition Body Wash uit de Goodiebox van Miss. Lipgloss. Helaas droogde deze de huid iets te veel uit, dus deze is voor het grootste gedeelte in de handzeep pomp verdwenen, maar wat hebben we genoten van die geur. Ik heb me er toch wel een aantal keer mee gewassen. In combinatie met de body lotion en een heelrijk bloemig parfum een geweldige geur sensatie voor een avondje uit. Helaas is het toch een OUT voor mij, naast het feit dat het Limited Edition is, ik zal deze niet snel bij kopen.

Mijn Green People Organic Base No Scent Cleanser is op helaas, ik heb er nog heel zuinig mee gedaan, maar het laatste beetje is er echt uit. Het is nogal prijzig en het komt uit de UK, dus deze bestel ik eigenlijk in altijd in combinatie met de zonneproducten, dus van het voorjaar komt het wel weer. Een echte definitieve IN!

Perfectly Pure Coconut Oil, een pure niet geraffineerde kokos olie die heerlijk mild ruikt en geschikt is voor 1000 doeleinden. Hij was op en gelukkig stond er alweer een nieuwe, ik kan niet meer zonder, dikke vette doch gezonde IN.

Wat misschien al heel erg duidelijk is, is dat ik een grote fan ben van Shiseido. Ik heb twee producten gekocht voor op vakantie; Pureness Matifying Moisturizer Oil-Free en de Pureness Balancing Softner. Inmiddels zijn ze helemaal op en ik heb de Moisturizer meteen nieuw gekocht, het is mijn favoriet. De Balancing Softner is ook gewelidg, maar die heb ik niet gekocht omdat ik natuurlijk mijn eigen lotion heb gemaakt. Het zijn beide IN producten en voor mij ook in de favorieten lijst.

Maria Galland 410 Body Shaping Cream, een pot van 30 ml. (uit de BeautyBox) zou het vet tegengaan en de huid strakker maken. Nou ik weet het niet, het rook lekker voelde goed op mijn heupen, dus ik heb het maar opgemaakt. Ik zelf zou dit nooit kopen, het is vaak heel duur en ik denk dat een goeie vitamine-e crème of olie en goed masseren net zoveel voor je doet, dus een OUT ondanks dat ik het wel een fijne crème vond.

Mijn mini Estee Lauder Advanced Night Repair heb ik opgemaakt, hier was ik aan begonnen in de vakantie en maar doorgegaan. Ik ga het flesje bewaren voor de volgende vakantie, kan ik het er mooi in meenemen. Duidelijk dus een IN, ook eentje van mijn favorieten lijst.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, een mini uit mijn Naked Pallete. Eerlijk is eerlijk, het is een goed product, maar de lipgloss-achtige applicator is niet mijn ding. Gelukkig hebben ze deze nu in een tube en vanaf nu daarom een IN.

Dat was het dan voor deze keer en alles wat ik wilde vervangen heb ik inmiddels ook gekocht, heerlijk.

Balen jullie ook als je iets waar je dol op bent op maakt, of ga je tegen het einde zuiniger aan doen?! Ik zorg met mijn favorieten altijd dat ik ze al klaar heb staan, jullie ook?

Toodles,

Wojis

4 thoughts on “Wat heb ik opgemaakt en blijft het IN of gaat het OUT? #3

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top