Beauty LifeStyle Nieuw/New

Nieuwe producten volgens Dr. Jetske’s Huid Boek

Beetje bij beetje raken mijn favorieten gezichtverzorgingsproducten op en ben ik me gaan verdiepen op wat nu?! Op basis van Dr. Jetske’s Huid Boek heb ik twee aankopen gedaan, beide van Clinique.

  • Clinique Moisture Surge Face Spray – 125 ml. € 34,85 (adviesprijs)
  • Clinique Super Rescue Antioxidant Night Moisturizer – 50 ml. € 49,80 (adviesprijs)

Natuurlijk kan je met korting flink besparen, kijk eens bij MOOI Parfumerie, die heeft alle huidverzorging met 21% korting, of gebruik je Douglas pas. Mijn nieuwe aankopen zijn niet voordeling, maar mijn huidige producten zijn dat ook niet en ik persoonlijk vind het de moeite waard. Omdat ik over het algemeen erg te spreken over Clinique, heb ik voor dit merk gekozen en niet voor de anderen merken in de lijst van Dr. Jetske.

Dit is de eerste stap is gemaakt naar de producten volgens het Huid Boek. Ik ben nog aan het kijken wat ik precies aan mijn DIY producten kan aanpassen om deze budget te houden en “correct” volgens het Huid Boek.  Verder ben ik aan het onderzoeken of mijn foaming cleanser en favoriete serum niet toch mogen blijven, maar dat horen jullie nog wel. En natuurlijk gebruik ik mijn heerlijkheden gewoon lekker op; waiste nog want not I always say.

Zijn jullie ook als eens gaan kijken bij jetskeultee.nl en kijken jullie kritisch naar bestanddelen in jullie cosmetica?!

Gr.,

Wojis

2 thoughts on “Nieuwe producten volgens Dr. Jetske’s Huid Boek

    1. Dat maakt het er inderdaad wat vaag, maar check haar website, het is heel leuk om te lezen en heel leerzaam. Alles over de huid en de fabels die bestaan over het verzorgen van je huid.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top