Beauty

Budget Review: Catrice Blush Brush

Het is alweer een tijdje gelden dat ik de Blush Brush van Catrice heb gekocht, de Blush Brush lag nog steeds in mijn bakje om te reviewen en nu ik mis greep afegelopen week, baalde ik dat ik de Catrice kwast nog niet start klaar had gemaakt. Start klaar betekent voor mij altijd goed wassen met mijn DIY brush cleanser, zo gezegd zo gedaan.

De kwast komt in een heel handig, maar erg krap kunststof hersluitbaar zakje. De brush is zeer compact, maar niet te klein en heeft een medium grote volle kwast.

Wat meteen opvalt bij het wassen is dat het hendel redelijk kort is, maar helemaal niet te kort prima zelfs. De Blush Brush is ook erg lichtgewicht, wat wel prettig is, maar soms kan dat betekenen dat het materiaal waarvan het vervaardigd is van mindere kwaliteit is. Nog een goed teken is dat er helemaal geen haren zijn uitgevallen, niet eentje.

Hier heb ik het sopje redelijk goed op gang en zoals je ziet geen viezigheid at all! Niet te geloven hoe schoon het sop blijft, dat had ik niet verwacht. En nog steeds geen haren los.

Ik heb voor de test de brush op een witte handdoek wat gedroogd en echt waar, kraak helder wit, geen greintje viezigheid. En de haren blijven heel mooi in vorm, dat vind ik ook een pluspunt.

Hier kan je zien hoe groot de kwast is, best mooi maatje, zeker om gericht te smeren. De haren zijn mooi compact en blijven heel mooi bol.

Het is niet heel erg goed te zien, maar deze kwast neemt aardig het product op en er valt ook niet echt veel af en dat voor een kwast met kunststof haren. De kwast is ook nog eens heel erg zacht, het kan iets zachter, maar het is vaker een stuk minder zacht. Jongens voor € 3,99 heb je gewoon een hele fijne kwast. Natuurlijk zal de tijd moeten leren of de kwaliteit wat is, maar tot nu toe ben ik 100% tevreden.

Heeft iemand ervaring met deze brush of met andere Catrice zwasten?! Ik zelf vind niet alleen deze heel goed, ik heb er nog twee die heel goed zijn, de prijs/kwaliteit verhouding vind ik heel goed, jullie?!

Gr.,

Wojis

6 thoughts on “Budget Review: Catrice Blush Brush

  1. Ik heb de oude variant van deze volgens mij, met roze haartjes. Ik was er zo tevreden over, dat ik er een tweede heb bijgekocht destijds!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top