Beauty LifeStyle

In or Out: The Body Shop Elderflower Eye Gel

Enige tijd geleden heb ik geschreven over de Elderflower Eye Gel van The Body Shop, deze bleek toch niet voldoende vocht in te brengen, de huid rond mijn ogen bleef droog en trekkerig. Helaas, deze gel was on it’s way out, maar niet getreurd dacht ik, want ik had al een hele fijne oogcrème van KiKO gescoord in Portugal ter vervanging.

Wel jammer van mijn gel, ik had goede hoop dat het zou werken, ik was er eigenlijk al een beetje van overtuigd. Maar ik herinnerde me wat de dame van The Body Shop tien jaar geleden tegen me zei; “zet het in de koelkast en gebruik het ‘s morgens als je puffy eyes hebt of kringen onder je ogen. Als je vermoeide of branderige ogen hebt is het ook heerlijk”. Tja, dat heb ik dan maar gedaan, mijn gel staat in de koelkast en als ik ‘s morgen net even wat verfrissing nodig heb, dan dep ik een klein beetje onder mijn ogen… dat werkt goed en het bevalt me ook prima zo.

Heeft iemand nog meer functies voor deze gel, laat het weten het is erg fijn spul?!

Gr.,

Wojis

One thought on “In or Out: The Body Shop Elderflower Eye Gel

  1. Nu een paar keer gebruikt in de ochtend, lekker koud en het lijkt prima te werken. Het geeft in elk geval een heelrijk verkoelend effect, voelt heerlijk (niet over je make-up).

    Gr.,

    Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top