Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox

GlossyBox September MOOI

Het beste is om het meteen maar op te biechten, ik heb (per ongeluk) woensdag de inhoud van de GlossyBox al gezien [fail]. Ik las wat op Twitter (ik was in de war met de datum) hoezo de box wat niet leuk, hoezo viel tegen… ik dacht dat het ging over de inhoud van de Augustus box (ik leef nog in augustus voor mijn gevoel). Die vond ik juist zo leuk en wat een kwaliteit in dat doosje… bleek het die van September al te zijn [fail] en ik besefte meteen dat ik het fout had [fail]. Maar inmiddels heb ik gelezen dat er nogal wat verschil in inhoud van de box is en verschil in tevredenheid. Eenmaal ontvangen heb ik mijn GlossyBox snel geopend om te zien wat ik had gekregen (blijft heel leuk).

Wat ik zelf heel erg leuk vind en wat meteen opvalt is dat de box van deze maand een jubileum box is van Parfumerie MOOI en daarom super mooi gif groen. Hele leuk accent vind ik dat, weer eens wat anders. De box ging meteen gepaard met een jubileum gids met alle aanbiedingen en een kortingsbon van € 7,50, helaas is dat vanaf besteding van € 40,- een beetje hoog vind ik dat.

Maar hier kan je zien dat alles in de huisstijl van MOOI is, echt een leuk en verzorgt pakje kwam er binnen.

Leuk toch en helemaal in kleur.

Hier korte uitleg over MOOI en over de MOOI Beautyschool (korte workshop in de winkel).

Hier de totale inhoud van mijn GlossyBox, zie je het al en herken je al iets?

Het product wat ik er als eerste uit pakte, de Orange Soap, deze viel me het eerste op en ik wilde zo graag ruiken. Het ruikt lekker fris zurig, echt naar sinaasappelschil, heel geschikt als gastenzeepje of voor op het toilet. Een zeep gebaseerd op plantaardige ingrediënten, het zeepje weegt 40 gr. – adviesprijs € 2,99

Dan twee geuren, helaas geen mini’s maar gewone testers die je altijd bij de parfumerie krijgt, gelukkig wel met een pompje (dat is dan ook het enige goede eraan). Sun van Jil Sander en Eau de Parfum van Roberto Cavalli…. tja maakt het uit wat het kost in een fullsize… nee!

Monu Professional Skincare – Enriched Body Cream, een rijke bodycreme die de huid zijdezacht doet aanvoelen. Deze bodylotion ruikt naar citroen, een beetje naar citroen kwarktaart, heerlijke zachte frisse geur. Deze kost voor 200 ml € 29,02, deze verpakking is 30 ml. en dus omgerekend € 4,35.

Broaer Vital Oil, multi functionele olie voor je haar, handen & lichaam, 5 oliën uit 5 continenten. Argan-, jojoba-, olijf-, macadam- en soja olie. Ik kan de geur niet benoemen, maar ik vind deze geur magisch, zo licht en rijk aan lekkere luchtjes, dit is echt een geur die ik graag ruik in cosmetica… but that aside. De olie zit in een glazen falcon met een heel raar dopje, erg gek en kost normaal voor 100 ml. € 19,00, je krijgt 10 ml dus dat is € 1,90 aan product.

Dan een GlossyBox vijl een fullsize ter waarde van € 3,95, tja…. een vijl, met GlossyBox erop geschreven, in het roze…

Tot slot dan de Clinique High Impact Mascara – dramatic lashes on impact! In een handomdraai lange en volumineuze wimpers, de nummer één mascara van Clinique. Normaal € 21,00 voor 7 ml. in de GlossyBox 3,5 ml. ter waarde van € 10,50.

Mixed feelings bij deze box, ik had niet meer verwacht in waarde van een jubileum box van Parfumerie MOOI, maar meer producten. De nagelvijl en de parfum testers hadden ze wat mij betreft beter kunnen vervangen met een nagellak, lipstick, masker of gewoon een lekkere crème. Het stukje zeep is op zich wel leuk, maar zo ontzettend niet fullsize, echt iet voor op de WC, kan niet de bedoeling zijn. De mascara en de olie vind ik echt heel erg leuk en ben ik ook erg benieuwd naar.

Toch een beetje teleurgesteld, niet de jubileum box die ik had verwacht.

Gr.,

Wojis

2 thoughts on “GlossyBox September MOOI

  1. hier ook mixed feelings. Ik heb estee lauder oogcreme ipv de creme die jij hebt, die lijkt me wel heel fijn om te proberen, net als de olie en de mascara, de rest vond ik matig. Hoop op een betere box volgende keer.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top