Lukt niet: foto’s plaatsen

De laatste paar dagen heb ik wat problemen met het plaatsen van foto’s, ik ben enorm aan het zoeken naar de oplossing. Het lukt gewoon niet goed. Ook teksten verspringen en vallen er soms gaten in de tekst.

Ideeën zijn welkom!

Gr.,

Wojis

2 thoughts on “Lukt niet: foto’s plaatsen

  1. Soms zitten er gekke fouten in de html teksten, die moet je er handmatig uitvissen. Heb ik soms ook wel eens last van. Dus niet alleen in je Admin kijken naar je WYSIWYG, maar ook naar je HTML veld. Succes!

    • Hoi Vera,

      Dank je, moest inderdaad eea verwijderen en achteraf bleek traag internet ook niet erg behulpzaam. Kwam ook met mijn uploads in de knoop. Ik ben ook ongeduldig dus het ging helemaal niet. Soms is het gewoon niet te doen en dan struin ik de nieuwsgroepen en blogs af om te kijken wat het allemaal kan zijn. Mijn WP-app wil ook nog niet helemaal, die loopt vast op de agenda die ik op site heb ;-/ [fail]. Tips zijn altijd welkom btw.

What's on your mind? You can leave your comments here: