Fun LifeStyle Nieuw/New

Goodie(s): iRobot Roomba

En toen was het eindelijk zover, na 10 jaar op de wish list te hebben gestaan staat hij dan eindelijk in ons huis, iRobot Roomba de stofzuigrobot. Een robot stofzuiger die als het jouw uitkomt je huis proper zuigt, vol automatisch en grondig. Als Roomba klaar of leeg is, parkeert hij zichzelf doormiddel van een speciaal voor hem ontwikkelde parkassist, terug op zijn laadstation. Je komt thuis in een schoon huis en het enige wat je moet doen is het bakje legen en reinigen. Roomba is nu vanaf dinsdag in ons huis en wij en de kids zijn heel tevreden met Roomba. De kids omdat ze ‘m zo lief vinden, ze praten tegen hem en lopen hem achterna en wij omdat onze volautomatische kruimeldief alles zo mooi schoon houdt. We noemen het, ‘hem’ en ‘hij’ en ‘zij’ en ‘Roomba’, zo gaat dat, het is echt een het een robot, een ding, maar we hebben ons kleine beestje al helemaal in ons hart gesloten.

Wij zijn in ieder geval erg tevreden over onze Roomba, het kan het reguliere stofzuigen niet helemaal vervangen maar het is een uitgebreide super kruimeldief. Roomba kan natuurlijk niet alle hoekjes goed schoonmaken en de stofraggen blijven voorlopig buiten bereik, tenzij Roomba gaat zweven (komt vast binnenkort). Maar voor je dagelijkse dosis properheid en kruimelloosheid is de Roomba zeer geschikt. Als je de Roomba inzet tegen kruimels, zand, raggen en stof en ‘hem’ elke dag zijn werk laat doen zijn je vloeren echt al heel erg schoon.

Het opvangbakje moet na elke zuigbeurt even leeg en de borstels dienen schoongemaakt. Roomba kan niet je hele huis doen in één keer, want hij moet tussendoor geladen worden en verplaast. Ook moet je de ruimtes Roomba-proof maken en je spullen soms aan de kant zetten, maar verder is het ideaal.

Clean & prosper,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top