Beauty Nieuw/New

Brushes wassen met beautyblender Solid Cleanser vs. Dove Beauty Cream Bar [challange]

Mijn kwasten heb ik deze keer gewassen met de beautyblender Solid Cleanser, om te kunnen vergelijken met de Dove Beauty Cream Bar. Ten eerste de kosten, de Dove Beauty Bar kost nog geen euro per stuk voor 100 gr. zeep en de Solid Cleanser kost snel € 12,-  voor ongeveer 28 gram, dat is nogal een verschil. Wel krijg je de Solid Cleanser in een heel mooi compact doosje met een druiprekje erin.

Dan hoe het voelt aan je handen, nou eigenlijk voelen mijn handen zachter en minder droog na het gebruik van de Dove Beauty Bar, maar daar is die zeep ook voor gemaakt. De Solid Cleanser droogt mijn handen iets meer uit, maar ik ben helemaal niet ontevreden. Dan de geur, ik vind beide producten heerlijk ruiken, de Solid Cleanser doet me een beetje denken aan groene zeep, maar het is niet helemaal die geur.

Het resultaat dan maar laten zien van de Solid Cleanser.

Hier kan je goed zien dat de kwasten vies zijn, dit is nog voor het spoelen.

Na het spoelen wrijf ik de kwasten twee tot drie keer over het zeepje, het product laat meteen los zoals je kan zien.

En hier dan als ik de kwasten schoonmaak in mijn handpalm, er komt heel veel vuil af na een paar keer wrijven.

Zoals je kan zien zijn mijn kwasten helemaal schoon geworden, heerlijk resultaat moet ik zeggen. Het gaat heel snel en gemakkelijk, het vuil laat bijna meteen los en de zeep spoelt heel snel en goed uit. De kwasten voelen helemaal niet droog aan na het wassen en na het drogen, ik ben erg tevreden. Maar ik weet nog niet of ik deze nog een keer zou kopen, gezien een Dove Beauty Cream Bar eigenlijk net zo goed werkt en net zo mild is voor mijn kwasten.

Iemand nog meer tips of ervaring, ik ben heel benieuwd.

Gr.,

Wojis

2 thoughts on “Brushes wassen met beautyblender Solid Cleanser vs. Dove Beauty Cream Bar [challange]

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top