Beauty BeautyBucketList

Lushes Lush Haul

Het is echt heel jammer dat ik geen geuren kan posten, want mijn keuken ruikt op dit moment echt heerlijk. Ik heb net het pakje van Lush opengemaakt, dat is vanmiddag binnen gekomen (althans gister dan als jullie dit lezen) en ik ben meteen foto’s gaan maken in de keuken.

Vooruit met de foto’s dan is het helemaal duidelijk waar ik het over heb en dan kunnen jullie je misschien indenken wat ik ruik!

En zo komt het uit het doosje, is het niet feestelijk met die mooie gele zakjes en de geur komt je meteen tegemoet, een zoete kruidige weelderige geur net als in een snoepwinkel.

En zo zien ze er allemaal uit als je ze uit de lieve gele zakjes haalt. Herken je er al een paar? Terwijl ik dit zit te typen liggen de heerlijkheden naast me hun fantastische geuren af te geven en ik kan ze echt allemaal afzonderlijk ruiken, echt waar en zo lekker.

Hier links zie je de Honey I Washed the Kids, een stuk zeep voor handen en lichaam en deze ruikt zo lekker, zeer caramel zoet en citrus tegelijk. Ik denk dat iedereen deze lekker vind ruiken en deze zeep is geschikt voor alle huidtypen. Recht zie je de Butterball een bruisbal voor in bad, deze ruikt zoet en kruidig, een wat mildere geur dan de Honey I Washed the Kids zeep, maar zeker niet minder lekker. Gevuld met heerlijke cacaoboter (waar chocolade van gemaakt wordt) die je huid zacht en verzorgd achterlaat.

Dat mooie stukje genot links is The Comforter één van de lekkerste geuren en mooiste producten van Lush vind ik zelf. Het is een bad zeep die enorm zoet ruikt naar zwarte bessen, alsof je in bad ligt met een een pot zwarte bessen jam maar dan zoeter. Ik kan hieraan blijven ruiken zo lekker is het. Daarnaast recht zie je een redelijk nieuw product, deze kende ik nog helemaal niet de Sunny Side. Een citrus frisse geur van sinaasappel en mandarijn met hele fijne gouden glitters om het extra feestelijk te maken. Ook deze ruikt verrukkelijk ik ben zeer benieuwd.

Als laatste nog een heel klein stukje 13 Soap (Unlucky for Dirt), dit is een proef stukje wat ik heb gekregen en ik moet zeggen dat ik wel houdt van deze geur. Het is een mix van oregano, roos en honing en er is een verfijnde balans gevonden tussen die geuren al ruikt het wat zoet blijft de oregano trekken aan de kruidige kant…. zoet.. kruidig… zoet… kruidig… zoet… lekker.

Al met al ben ik heel tevreden, zo in de tuin met een zoet geurende wind in mijn neus, not bad! Ik ben heel erg nieuwsgierig naar de Sunny Side en naar de Butterbal, wat voor weelderig bad ik daarin kan gaan namen, kan niet wachten. Maar The Comforter, dat is toch wel een kroonjuweeltje welke ik ook zeker snel ga uitproberen. Op www.lush.nl kan je alle producten lekker bestellen en als je in de buurt bent van een winkel, loop naar binnen, voel, ruik en probeer en kijk wat goed is voor je huid en vooral genieten.

Gr.,

Wojis

 

 

2 thoughts on “Lushes Lush Haul

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top