Beauty Looks Nieuw/New

Diamond Luminous Pearl Beblesh Balm #Skin79

Om maar met de deur in huis te vallen, wat een gek effect heb ik met deze crème, mijn eerste gedachte was na de eerste applicatie “ik lijk Michael Jackson wel” moest ook een beetje lachen om mezelf. Ik had gedacht na het kijken op mijn handen na het aanbrengen dat de shimmer ook wel heel heftig zou zijn, maar dat viel wel mee dat vond ik wel een mooi effect hebben. Maar, ja een grote maar…. die kleur is echt verschrikkelijk, het maakt me een rare bleke lege kleur blank. Ik heb het helaas niet goed op de foto gekregen maar trust me, het is zo’n vreemd effect, vooral omdat ik al wat kleur heb van de zon. De shimmer is ook niet helemaal mijn smaak voor overdag, het zou prima geschikt zijn voor een gelegenheid of op lange zomeravonden, maar niet zo voor een doordeweekse dag.

  • smeer gemakkelijk, de substantie is iets te vloeibaar naar mijn smaak;
  • voelt luchtig aan bij het aanbrengen en dragen;
  • ruikt bloemig maar mild en de geur blijft niet hangen;
  • dekt voldoende, maar egaliseert de kleur te veel waardoor je bleek en leeg oogt;
  • hydrateert de hele dag;
  • blijft 10 uur goed zitten zonder gebruik van een base;

Verder kan ik er weinig over kwijt, het is wel een fijne crème maar dit is voor mij niet iets wat ik elke dag zou dragen, geen BB crème voor mij! Je kan het zien aan het resultaat, een “voor” foto is niet eens nodig.

Als je van nature een iets rozige huidskleur hebt of een grijzige ondertoon is het denk ik wel erg mooi, ook voor mensen die heel veel rood in hun gezicht hebben zouden het best kunnen proberen, mits je erg licht bent. Ik zelf sta bekend als “ben je ziek” tint en zoveel zon hebben we niet gezien tot nu toe en je ziet een duidelijk MJ-effect.

Gr.,

Wojis

 

 

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top