Philips Lumea IPL Precision

Lumea update

Vandaag heb ik mijn armen en oksels voor de derde keer behandelend met de Lumea, ik moet zeggen dat er zeer weinig haren over zijn.

Mijn armen zijn beide zo goed als haarloos en de haartjes die nog wel terug groeien lijken veel dunner en fijner en worden lang zo lang niet (woordgrapje). Ik ben zo blij met het resultaat dat ik niet over 2 weken de behandeling ga herhalen maar dat ik mijn armen pas weer over 3 weken ga behandelen.

Mijn oksels zijn ook zo goed als haarloos, maar de haren die nog terug gegroeid zijn blijven wel nog van dezelfde dikte en lengte die ze normaal ook zijn. Bij mij zijn deze ook wat sterker/dikker dan op mijn armen, maar ik ben nog steeds heel tevreden met het resultaat. Mijn oksels ga ik zeker over 14 dagen weer doen, dat is zeker nodig voor de haren die nog terug groeien. Ik hoop dat ik daarna een week langer kan zonder behandeling.

Al zou dit het resultaat zijn, zou ik heel tevreden zijn en zeer content met mijn aankoop. Met het gemak en snelheid waarmee je de Lumea gebuikt is het echt zo gedaan.

Ik hou jullie op de hoogte.

Gr.,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top