Beauty BeautyBucketList LifeStyle WojisOnBeauty.com

SeeBuyTry: Dior Homme Eau de Toilette is ‘Fragrance Heaven’

Al sinds ik het mij kan herinneringen is geur heel belangrijk voor mij, geur is synoniem aan emotie en kan zoveel bijdragen aan een ervaring. Neem de geur van verse appeltaart in de oven, of de geur van schone was en zo gekoppeld aan gelukzaligheid. Met parfum idem dito, al vind ik parfum uitzoeken wel heel moeilijk. Veel vind ik wel oké ruiken, redelijk wat ruikt gewoon uit de fles of op iemand anders lekker, maar heel weinig vind ik lekker genoeg voor mijzelf. En als ik dan een prachtige geur tegenkom, die door mijn hele wezen goedgekeurd wordt, dan neem ik deze mee zonder eerst een week te testen.  

IMG_5673

Ik had al eens aan de fles gesnoven, maar helaas had ik een andere geur op en ging deze aan mijn neus voorbij. De keer daarop werd ik overgehaald een nieuwe damesgeur te proberen, dus weer geen Dior Homme. Maar nu ging ik recht op min doel af, zonder af te dwalen direct haar de Dior heren display. De dame die mij kwam vragen of ik hulp nodig had, bevestigde meteen dat ik een hele mooie herengeur in mijn handen had. Ik liet haar weten dat ik kwam voor mijzelf, dat ik deze graag even wilde proberen. Er werd meteen een sample [helemaal te gek die nieuwe samples van Douglas, zit een pompje met een dopje op] gemaakt, ik spoot wat op mijn kleding en pols en was weer onderweg. Nog geen tien minuten later stond ik weer in de Douglas, ik kocht deze prachtige flacon en ik ben sindsdien in ‘Fragrance Heaven’.

IMG_5674

Dior Homme van Christian Dior is gelanceerd in 2011, een warme bloemige herengeur. De neus achter deze geur is Francois Demachy. Hij gebruikte voor deze geur lavendel, salvia, en bergamot als top noten, met een vleugje amber, cacao en leer creëerde hij een heerlijke warme en liefdevolle poederige [heren]geur. Kruidig warm en toch fris, dat komt door de bloemige gras-noot. De Bergamot en de Patchoeli ruik je duidelijk, het geheel heeft een pijptabak-gevoel ergens in de verte, dat zal het vleugje leer wel zijn. De sillage is prachtig mooi subtiel, het is een geur voor jezelf, die je echt dichtbij draagt. De geur houdt lang aan, maar veranderd over de dag van een wat kruidigere geur naar een bloemige poederige geur. Ik vind het wel heel mooi hoe Dior Homme beetje bij beetje subtieler, zachter en liever wordt naar gelang de dag verstrijkt. Aan het einde van de avond moet je wel heel intiem worden met de plekjes waar je Dior Homme op hebt gespoten, de geur is helemaal in de huid getrokken. Dior Homme is echt van jou alleen!

Het is geen goedkope geur, zeker niet als je nagaat dat je voor de Dior Homme Eau de Toilette van 50 ml. al rond de € 66,50 betaald. Ik heb een Douglas Card en krijg dan standaar 10% korting op geuren, gelukkig was nu 25% korting op alle geuren. Deze uitgave deed meteen een stuk minder pijn, maar ik moest Dior Homme hebben… moest! Ik weet niet precies tot wanneer deze 25% korting op geuren loopt, maar het loont de moeite. Voor nu ben ik wel weer even content, mijn neus is blij, mij hele ik is blij, ‘Fragrance Heaven’ baby.

Draag jij wel een herengeuren of vindt jij het alleen lekker ruiken op kerels?

Xo,

Wojis

4 thoughts on “SeeBuyTry: Dior Homme Eau de Toilette is ‘Fragrance Heaven’

    1. Als je eens ergens bent en ze hebben Dior Homme, zou ik het zeker doen. En Chanel Egoiste is ook een aanrader, ook zo bijzonder fijn. Ik deed het vroeger al, Amando Noir “lenen” van mijn broer, oh en Cacharel Pour Homme. Dat is denk ik wel mijn favoriet qua mannengeuren, Cacharel Pour Homme is zo ontzettend lekker, daar zink ik in weg.

  1. Ik draag eigenlijk altijd geuren voor vrouwen alleen een tijd terug pakte ik voor het eerste een geurtje van mijn held. Ik ben zelf een liefhebber van kruidige geuren met het liefst jasmijn erin verwerkt

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top