Beauty BeautyBucketList Fashion Food is Good LifeStyle

A week in the life of… favorite outfits | old addiction | making a list checking it twice

En dan zit je weer aan tafel om een schadeformulier in te vullen, ik wil niet zeggen dat het routine is, maar ik word er verdomd handig in. Koffers inpakken, koffers uitpakken, koffers inpakken en weer uitpakken. Er werd deze week behoorlijk gelogeerd, ondanks het heen en weer rijden erg gezellig natuurlijk. En voor de verandering nog maar een keer uit eten, heerlijk buiten, zo fijn lange warme avonden. Ik geniet intens van het mooie weer en de kids ook, maar er moest deze week natuurlijk ook schoongemaakt worden. 

IMG_4770

Zoals ik al zei, er is schade gemaakt. Deze keer is het mijn kind met zijn fiets tegen iemand anders auto. Zie je die oranje streep, het is van zijn oranje gekleurde handremmen. De kleine man was wel geschrokken, maar kwam het gelukkig keurig melden. Wij hebben een briefje onder de ruitenwisser geplakt en donderdag hadden wij al een schadeformulier-date met de overbuurman. Gelukkig is alles snel afgehandeld en was de buurman heel blij dat mijn kind de schade heeft gemeld.

IMG_4774

En kijk eens wat ik heb gekregen, een flesje wijn, een fles pompoenpitolie en wat Vegeta [soort bouillon poeder] de pittige variant. Kreeg ik zomaar van lieve Sándor, omdat ik lief ben. Ik kan niet wachten om hiermee te gaan koken, eens kijken wat voor pittige heerlijkheid ik hiermee ga maken; sarma, podvarak, misschien wel punjene paprike. Wat het ook wordt, ik zal het posten, inclusief foto’s. Misschien is het wel weer tijd voor een Food Is Good Video?

IMG_4778

Dinsdag droeg ik één van mijn nieuwe jurkjes die ik kocht in Portugal. Ik ben er echt heel blij mee, wat een leuke outfit en het is maar één kledingstuk. Gewoon een sjaal en een leuk tasje en ik ben klaar. Het leuke van dit jurkje vind ik de lange mouwen en de steekzakjes. De mouwen staan super leuk omgeslagen en zo af en toe met mijn handen in mijn zakken is ook wel eens prettig.

IMG_4798

Woensdag droeg ik mijn andere nieuwe jurkje, een zwarte met een kapmouwtje en plooien op het voorpand. Hier kocht ik een grijs vest bij afgezet met een zwarte rand. Het vestje heb ik gelukkig niet nodig gehad, het was een heerlijk warme dag. Ook dit is een perfecte outfit, kan altijd en met een anders schoentje en tasje is het zo avond-waardig.

IMG_4812

Donderdag had ik geen trek ik mijn broodje kaas, het werd boerenbrood met geitenkaas, vijgen, noten en honing. Food is good remember…

IMG_4827

Ook kwam mijn nieuwe enkelbandje van PearlMania binnen, zo mooi. My new custom made silver anklet, met Tanzaniet per twee geschakeld. Serena van BeautyLab.nl droeg een prachtig enkelbandje en plaatste een foto op twitter, ik complimenteerde haar ermee en vroeg waar ze haar prachtige enkelbandje had gekocht. Zij liet weten dat haar moeder sierraden maakt en dat ze vast wel iets moois voor mij zou willen maken. En zo ben ik aan mijn nieuwste enkelbandje gekomen.

IMG_4839

En zoals altijd moet er op vrijdag iets gereinigd worden, dit keer was het plafond in de badkamer aan de beurt. Voorbereiding is het halve werk, dus stabiele keukentrap, genoeg doekjes, een schuurspons, rubber handschoenen, schoonmaakazijn en badkamer spray met bleek. Het is een stinkend klusje, maar het is zo dankbaar. Reinig eerst het plafond met schoonmaakazijn en daarna waar nodig nog met badkamer spray met bleek. Het resultaat is een parelwit plafond en lang ook als je deze azijn en bleek methode gebruikt.

IMG_4844

Vrijdagavond ben ik begonnen aan mijn BIJenkorf Wish List, ik ga binnenkort weer naar BIJenk… ik bedoel Amsterdam. Ik heb de Shimmer Brick on my mind, al maanden, maar ik kan maar niet kiezen welke kleur ik moet nemen. Rose, Nectar of toch Bronze?

IMG_4859

Zaterdag Krokkie in de plomp en uiteindelijk kids in de plomp.

IMG_4864

Na veel waterpret en bijbehorende woordenwisselingen over wie er mag roeien en wie er op Krokkie mag, tijd voor lunch. De kids aten tosti ik nam een broodje kaas met augurk, dat is zo ontzettend lekker en net weer wat anders dan tomaat of komkommer.

IMG_4872

En alsof het niks is weer uit eten, deze keer naar de Griek. Erg fijn op een warme zomeravond een voorafje van heerlijke hapjes. Het eten was ook heerlijk, wij gaan zeker nog een keer terug.

IMG_4883

Sinds zondag kunnen wij weer buiten eten, nou ja dat kon al, maar dat deden wij niet op onze kleine lounge set. Nu hebben wij weer een gewone hoge tafel en stoelen. Het zijn campingstoelen geworden, mooie blauwe. De stoelen zijn lichtgewicht, hebben ingebouwde kussens, verstelbare hoofdkussens en ze zitten echt heerlijk. Wij hebben zondag twee keer buiten gegeten, het is net vakantie.

Tot volgende week en voetjes zoveel als mogelijk omhoog.

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top