Food is Good Fun LifeStyle Video/Movie/VLOG's

Video: Food Is Good | Pretty Perfect Pasta Sauce

Niet op verzoek, helemaal niet gepland, uit de losse hand en omdat het een super lekker recept is. Mijn excuses voor het slechte camerawerk, ik was alleen en heb alles uit de losse hand gefilmd. Niet dat het recept er minder door is, helemaal niet, ik heb mijn uiterste best weer gedaan. Food Is Good! Mocht je zin hebben in een heerlijke saus, voor bij de pasta, of gewoon voor bij de aardappels, kijk dan even naar de Pretty Perfect Pasta Sauce movie. Mocht je vragen hebben over de ingrediënten, de bereiding of de wijn, laat ze achter in de comments, ik beantwoord ze zo snel mogelijk. 

Oh ja, dit recept is genoeg voor vijf personen, ik heb ongeveer 300 gram Tagliatelle gebruikt. Heb je meer eters, grote eters of maak je voor twee dagen, maak dan ook iets meer saus. Doe dan gewoon een extra ui, wat meer peen & bleekselderij en bijvoorbeeld twee verse tomaten. Of je maakt de saus gewoon dubbel, vries je wat je over hebt in.

Ik noem nog even de kruiden op die ik heb gebruikt: zout, peper, droge peterselie, ja echt… meer niet! De olie die ik heb gebruikt is milde olijfolie, je kunt natuurlijk andere olie gebruiken als je wilt of het bakvet van de spek, maar dat vind ik niet lekker. Gebruik je bijvoorbeeld verse tomaten of een blik tomaten, koop dan ook wat tomatenpuree en wat basilicum, dat heb je wel nodig om de saus de diepte qua smaak te geven.

Verder wens ik jullie een smakelijk voortzetting en vergeet niet Food Is Good!

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top