Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox BeautyBucketList DIY Fashion Food is Good Fun LifeStyle Looks Nieuw/New Ods & Ends Philips Lumea IPL Precision Video/Movie/VLOG's WojisOnBeauty.com

WojisOnBeauty 3 jaar! #thnx #trakteer #lips #body #pink

WojisOnBeauty 3 jaar! #thnx #trakteer #lips #body #pink. Weer een jaar, het vloog voorbij, veel ups en veel downs, maar hier ben ik dan, drie jaar oud. Het enige wat ik wil zeggen is bedankt. Verder is het een verrassing, dus als je nieuwsgierig bent [I know you are] kijk dan even verder.

IMG_5139

Drie traktaties heb ik uitgekozen, je krijgt ze alle drie, mits je wint natuurlijk. De loting zal worden uitgevoerd door mijn lieftallige dochter, net als als de vorige keer. Iedereen die meedoet krijgt een getal, het getal wat wint krijgt deze drie heerlijkheden.

IMG_5141

Om te beginnen een heerlijke zeepje van Riverdale, super leuk in een tin en de geur is magisch lekker. Elke keer als jij je hanen wast met dit zeepje zal je trek krijgen in thee met Turks fruit.

IMG_5142

Dan de Clarins Eclat Minute Instant Ligth Lip Balm Perfector in nummer 03 My Pink, deze is fantastisch. De tint ‘My Pink’ past zich aan de kleur van jouw lippen aan en creëert zo een roze dat precies bij jou past. Tere pigmenten reageren op de pH-waarde van de lippen en stimuleren meteen hun natuurlijke kleur. Op de foto zie je mijn Eclat Minute, ik heb de 01 Rose, een warme roze kleur. Morgen meer over deze verzorgende lip balsem met een kleurtje.

IMG_8605

En als laatste een favoriet van mijn, een Rituals Douche Olie, maar ik zeg niet welke, dat is een verrassing. Ze zijn zo lekker en met wat kouder weer is het helemaal weelde om te douchen met deze heerlijke zachte schuimende olie.

Wat moet je doen? Je laat een comment achter onder deze post, waarin jij aangeeft dat je mee wilt doen met de loting. Uiteraard mag je sharen, liken en de rest. Maar meer dan “ja” in de comments hieronder is niet nodig. Je hoeft dus ook geen voorkeur uit te spreken, je krijgt alle drie de producten toe gestuurd, ongeacht waar je woont, mits je wint. So pretty lades abroad, you can enter too.

Drie jaar, whoop!

Liefs & X,

Wojis

34 thoughts on “WojisOnBeauty 3 jaar! #thnx #trakteer #lips #body #pink

  1. Hi Wojis, leuk je te ontmoeten afgelopen zondag bij La Festa Della Donna! Leuke blog, gefeliciteerd met je 3 jaren en ja ik doe graag mee 😉

    1. Thnx, ik doe mijn best, blijf wel aardig vind ik zelf. Iets wat ik echt helemaal niks vind, komt gewoon niet zo heel vaak terug, koop ook niet heel veel crap, da’s het voordeel van reviews lezen :-).

  2. Proficiat Wojis met je blog, hopelijk nog vele jaren die zullen volgen! En natuurlijk doe ik mee, want een heerlijke producten!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top