Beauty

Kruidvat voetbad, voetbutter & schuurblok #SeeBuyTry

Toevallig kwam ik tijdens het zoeken naar pleisters sensitive het schap tegen met de voetverzorging bij het Kruidvat. Daar heb ik een aantal producten van het eigen merk van het Kruidvat meegenomen om de voetjes eens lekker in de watten te leggen. Ik doe dit nooit zo uitgebreid, maar eigenlijk zou het wel moeten. Onze voeten dragen ons ons hele leven en zitten de hele dag opgesloten in schoenen, ze verdienen het om eens lekker verzorgd te worden.

Wat heb ik gekocht, van links naar rechts. Ten eerste voetbad bruistabletten, dan de voetbutter en tot slot een schuurblokje. Helaas het ik het bonnetje weggegooid maar het is echt niet duur, ik geloof dat het nog geen € 10,- was bij elkaar.

  • Voetbad bruistabletten 10 stuks: verkwikken, verfrissen en ontspannen de voeten, de bruistabelet in warm water oplossen en de voetjes 10-15 minuten lekker laten weken en genieten – de bruistablet laat een heerlijke menthol geur los zodra deze het water raakt, een hele lekker frisse geur, deze lost ook snel op in het water. Dan lekker met de voeten in het badje, gewoon lekker fris niet te heftig, heerlijk en het geeft inderdaad een lekker ontspannen gevoel.
  • Schuurblokje is een zachte en doeltreffende manier om eelt van handen en voeten te verwijderen – het voelt wat ruw in de handen maar het is erg licht en los van structuur. Ik heb zelf niet zoveel eelt, beetje rond de hielen, dus ben ik voorzichtig van start gegaan, keer of 5 heen en weer. Mijn hielen voelden na die vijf keer al een stuk zachter, dus ben ik gestopt, teveel lijkt mij ook niet goed. Het blok ligt goed in de hand en ik heb niet hoeven drukken of schuren, het ging heel gemakkelijk.
  • Voetbutter 150 ml: verzorgt en ontspant, de avocado-olie (er staat op de achterkant van het potje advocado-olie hahaha) en shea butter zorgen voor een zeer zachte  en gevoede huid – na het schuurblok heb ik mijn voeten lekker rijkelijk ingesmeerd met de voetbutter en ik vond het meteen al een een heelrijke butter, ik ben zeer blij verrast, ik vind het een heerlijk product. Goed de voeten en tussen de tenen gesmeerd en snel schonen katoenen sokken aan om de gelegenheid te geven extra in te trekken.

Zelf smeerde ik al elke dag mijn voeten goed in, ik gebruikte daar de laatste tijd graag de Body Butter van TBS voor, Chocomania en de Mango. De voetbutter van het Kruidvat is een stuk goedkoper dan de Body Butter van TBS en daar houd ik van, dan kan ik het heerlijke geurende spul bewaren voor mijn lijf. Al moet ik zeggend dat de voetbutter ook erg lekker ruikt, het is een milde bloemige geur.

Zo blijven de voetjes zacht en gevoed in plaats van hard en droog. Dit is een ware tip, alle drie hele fijne producten voor niet veel geld. Dit ritueel ga ik vanaf nu elke week herhalen of na een zware dag als je voeten vermoeid zijn.

Maar de voetbutter staat nu al naast mijn bed.

Gr.,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top