Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox LifeStyle Nieuw/New

The WojisOnBeauty pick-me-up-box-of-sweetness

Meestal is een knuffel of een kus genoeg, een paar lieve woorden of gewoon een schouderklopje doen al wonderen als je niet helemaal lekker gaat. En zo af en toe is het ook gewoon fijn om extra verwend te worden, even in het zonnetje te worden gezet, te weten dat iemand aan je denkt en om je geeft. En daarom vind ik het leuk om iemand te verwennen met wat extra sweetness. Het kan van alles zijn, bloemen, chocolade, iets voor onder de douche, een grappig iets voor in huis,  of zoals ik graag doe, een pick-me-up-box-of-sweetness. Deze keer wil ik de inhoud van de box aan jullie laten zien, omdat er prachtige make-upjes in zitten, kijk snel verder. 

 IMG_5308

Geen dure of super luxe liefjes, gewoon wat samples om de huid extra te verzorgen en natuurlijk een luchtje. Maar de pièce de résistance, twee prachtig mooie make-up producten. Ik koos het Makeup Academy (MUA) Matte Palette – Ever After en een lipgloss van Catrice in de kleur Best Seller, Truth Teller. Dit omdat ik denk dat deze lipgloss alle kleurencombinaties uit het MUA palette gaat complimenteren, deze kleur is zo gemakkelijk.

IMG_5310

Het MUA Matte Palette Ever After is een plaatje, met tien verschillende matte kleuren is dit een echt volwaardig oogschaduw palette. Een palette waar je allerlei verschillende looks mee kunt maken en welke je kunt combineren met wat opzichtigere kleuren of heerlijke shimmer kleurtjes. Ik heb ‘m zelf nog geen eens… mooi he? En Catrice Best Seller, Truth Teller is gewoon een zeer toepasselijke gemakkelijke kleur en ik vind de lipgossjes van Catrice gewoon heel erg goed voor de prijs die je betaald. Je ziet op de foto’s al dat dit een winnende combinatie is.

IMG_5309

Ik denk dat mijn vriendinnetje heel blij zal zijn met deze verrassing, het is toch echt een pick-me-up-box-of-sweetness. Ik kijk nu al uit naar de mooie looks die ze gaat maken, maar mocht ze het nou helemaal niks vinden, neem ik mooi de make-up, krijgt zij een bosje bloemen in de plaats.

Ik doe wel vaker zoiets, zet jij ook wel eens iemand extra in het zonnejte?

Liefs,

Wojis

2 thoughts on “The WojisOnBeauty pick-me-up-box-of-sweetness

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top