Beauty BeautyBucketList Nieuw/New

Just in, new beauties; Naked2 Basics by Urban Decay & Ruby Woo by M*A*C Cosmetics

Al het goede komt van boven, in dit geval van M*A*C Cosmetics en Urban Decay. De kleur Ruby Woo staat al een tijdje op mijn lijstje, maar helaas was ze keer weer uitverkocht. En ik hield BeautyBay al een tijdje in de gaten voor het Naked2 Basics palette. Soms valt het allemaal samen en deze twee liefjes zijn nu van mij. Gewoon in één week tijd twee coveted beauties to add to my collection. 

IMG_5251

Wat kan ik nog meer zeggen… dit plaatje zegt genoeg, ze zijn er nu echt!

IMG_5253

Ze is prachtig, Ruby Woo is een matte finish lipstick met een blauwe ondertoon, wie kent haar niet. Zeer geliefd vanwege de kleur maar ook vanwege de lange houdbaarheid en de dekking. Graag en veel gedragen on the red carpet, geliefd bij rood liefhebbers en vaak genoemd als één van de mooiste rode lipsticks ever. Ik kan niet wachten om Ruby Woo te gebruiken en ik ben heel benieuwd. Zoals wel bekend ben ik niet echt een grote fan van longlasting, matte finish of hele droge lipstick… so woo me Ruby Woo.

IMG_5254

Naked2 Basics de opvolger van het Naked Basics Palette van Urban Decay. En deze beauty addict had haar zinnen ook op dit palette gezet. Veel mensen, inclusief mijn man zodra hij beseft dat ik ze alle twee heb, zullen zeggen… ze zijn toch hetzelfde. Snap ik, maar voor mij niet en ik zal snel laten zien waarom niet. Sweet, kijk eens naar Frisk en Primal, so lovely.

IMG_5255

Ik zal snel meer en mooiere foto’s maken en natuurlijk alles swatchen. Nu wil ik eerst nog even zelf genieten van deze historische aanwinsten en looks looks en nog eens looks maken. Helaas is mijn bovenlip uit de running voorlopig, maar zodra lips weer helaas up beat zijn gaat Ruby Woo eraan.

Nog even snel; Urban Decay’s Naked2 Palette heb ik gekocht op BeautyBay voor € 28,70 (en deze keer binnen twee weken in huis, mocht je nog iets nodig hebben voor 5 december of kerst) en mijn Ruby Woo heb ik bij de M*A*C Pro Store gekocht op de Heiligeweg gekocht € 19,- ook online te bestellen mits niet uitverkocht.

Ik ga in ieder geval heel erg genieten de komende tijd, looks komen er dus zo snel mogelijk aan :-*.

Toodles,

Wojis

4 thoughts on “Just in, new beauties; Naked2 Basics by Urban Decay & Ruby Woo by M*A*C Cosmetics

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top