Beauty LifeStyle

Clipper Thee Natural, Fair & Delicious en helemaal hot bij ons thuis

Als je klant bent van Albert krijg je met regelmaat gratig producten met jouw bestelling meegeleverd, erg leuk om nieuwe dingen te proberen. Een tijdje geleden zaten daar wat zakjes thee bij, van Clipper Thee. Ik had er nog nooit van gehoord en zocht het op op InterNet. Leuk om te lezen dat het allemaal groen is en engels en dat het allemaal biologisch is, maar is het ook lekker? Nou ehm ja… erg lekker, dus ik besloot van de twee geleverde smaken ook de doosje thee te bestellen en toen waren wij allemaal verkocht. 

IMG_5276

Het Clipper avontuur begint met Mike en Lorraine Brehme, twee dappere Engelse theepioniers. In 1984 besluiten zij om hun passie voor echte kwaliteitsthee met de rest van de mensheid te delen. Theeliefhebbers die iedereen een kopje kwaliteit willen geven, gewoon in de supermarkt te koop, voor een eerlijke prijs. Er zijn inmiddels lekker veel  smaken Clipper Thee te koop in Nederland; Rozenbottels & Hibiscus, Citroen & Gember, Frambozenblad, Pepermuntthee, Zoethout & Munt, Groene thee & Aardbei, Earl Grey, Groene thee, Groen thee & Citroen, Framboos & Mint Groene thee, Chai Groen thee en Aardbei & Vlierbloesem.

IMG_5271

Door deze heerlijke pure en biologische thee met zeer verfijnde smaak blijft de Pickwick en Lipton thee staan, eenzaam bij elkaar, niemand die ze meer drinkt. Zolang de voorraad Beautea en Clipper thee strekt drinken wij graag graag en veel thee.

IMG_5272

Kijk goed op het doosje en volg de bereidingswijze, dan kan je pas proeven wat de makers voor ogen hadden. Varieer eventueel met de hoeveelheid water, of probeer eens een mix met wat anders door de thee. Er zijn hele Pintrest pagina’s gewijd aan het drinken van Clipper thee. Zelf ben ik ook dol op koude thee, nee geen ijsthee, gewoon koude thee, de Lemon & Ginger is super lekker helemaal koud.

IMG_5273

Mijn favorieten zijn Earl Grey & Groen thee & Citroen, hier drink ik het meeste van. Aardbei & Vlierbloesem, Zoethout & Munt en de Groene thee heb ik nog niet geproefd, maar dat komt snel genoeg. In Engeland zijn er nog veel meer smaken, ook hebben ze daar Clipper koffie, ik ben benieuwd of het assortiment ook hier zal worden uitgebreid. Voor nu is er genoeg thee om van te genieten, ik ben al begonnen met een deuk in mijn voorraad te drinken.

IMG_5275

De thee is individueel verpakt, ook heel handig om mee te nemen als je ergens heen gaat. Het staat ook heel leuk op tafel, zo in een glaasje of op een schaaltje.

IMG_5277

Ga eens kijken in de winkels van Albert Heijn, Deen, Hoogvliet, Spar, Poeisz of in natuurvoedingswinkels en  kies een heerlijke smaak Clipper Thee uit en ga genieten van je kopje of potje biologische thee.

Schatje, ik wil zaterdag graag een ontbijt op bed, met een grote mok Earl Grey! Welke smaak zie jij graag terug op het dienblad van jouw ontbijtje op bed?

Namaste,

Wojis

One thought on “Clipper Thee Natural, Fair & Delicious en helemaal hot bij ons thuis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top