Beauty BeautyBucketList LifeStyle

SeeBuyTry: Rituals Mild Eye Make Up Remover, Brilliant Bliss Shampoo, Shikakai Secret Conditioner, Mini Lotus Secret en gratis Hammam-strandlaken!

Het was niet de bedoeling, maar als ik voor cadeautjes naar Rituals ga, dan is het net of ik een black out heb. Zonder dat ik het besef neemt mijn neus het over en kom ik thuis met heerlijkheden voor mij en de kids. Toevallig viel mijn neus dubbel in de boter, bij besteding van € 40,- krijg je nu bij Rituals een Hammam-strandlaken gratis, ter waarde van € 25,-! Er zijn zelfs twee kleuren waar je uit kan kiezen, zolang de voorraad strekt weliswaar, wit en mintgroen. 

Voor mijzelf en de mini’s nam ik deze keer mee de Mild Eye Make Up Remover [die is voor mij, ik moest en zou aan die € 40,- komen], Brilliant Bliss Shampoo, Shikakai Secret Conditioner en de Mini Lotus Secret [voor t’huis uiteraard]. En als toetje dus een gratis Hammam-strandlaken, ik koos voor de witte versie, was lastig, de mintgroene is ook heel erg mooi.

IMG_0779

Je ziet het al, het is echt een heel mooi strandlaken, zo een hele dunne grote, Hammam, helemaal handig ook als sarong, rok of gewoon als handdoek. Ik houd wel van dit soort acties, je geeft je geld er toch wel uit en als je dan zo af en toe extra beloond wordt, dat vind ik erg lief.

Mild Eye Make Up Remover, hier heb ik al zo vaak mee in mijn handen gestaan en nu moest ik het bedrag aanvullen voor het strandlaken en pakte snel nog even deze remover mee. Ik ben er al mee bezig, ik houd het nog even voor mijzelf, ik schrijf snel wat ik vind, even geduld nog.

Brilliant Bliss Shampoo, mijn neus had deze ook al eens gespot, maar ik twijfelde zo, ik wilde eerst een andere shampoo opmaken, anders staat het zo vol in de badkamer. En stom verbaasd ben ik, echt zo enorm prettig verrast en zo happy met deze shampoo. De volledige review komt er aan, kan niet lang wachten, deze shampoo is zo fijn.

Shikakai Secret Conditioner, tja hetzelfde geldt voor deze conditioner, ruikt ook zo super fijn, zeer geparfumeerd, maar oh zo fijn. Snel, ik doe deze samen met de shampoo, dat is wel zo eerlijk, hoort ook echt bij elkaar. Setje setje setje, ik houd van setjes.

Mini Lotus Secret, de Sweet Sunrise was op, althans, de stokjes geuren nog een beetje, staan nu op mijn bureau. Voor de woonkamer kocht ik de Lotus Secret… need I say more.

En dan als laatste kreeg ik natuurlijk een gratis Hammam-strandlaken, ik kan je vast verklappen dat ik er nog eentje heb, de mintgroene. De preliminaire test was zo goed, dat ik er nog eentje heb ‘gescoord’. Daar moest ik natuurlijk nog even flink voor in de buidel tasten.

Oh ja en ik ben al lekker aan het testen hoor, inmiddels heel goed ingetest, geen straf als het de spulletjes van Rituals betreft. Voor deze SeeBuyTry even genoeg, de volgende staat al in de queue.

Moet ik echt nog vragen of jij al bekend bent met Rituals en of je een favoriete serie hebt?!

Namaste,

Wojis

5 thoughts on “SeeBuyTry: Rituals Mild Eye Make Up Remover, Brilliant Bliss Shampoo, Shikakai Secret Conditioner, Mini Lotus Secret en gratis Hammam-strandlaken!

  1. Oh wat een fijne spulletjes..sinds ze mijn favo geur yasmine dreams eruit hebben gedaan heb ik geen geurstokjes meer gekocht..alhoewel sweet sunrise mijn favoriete tweede is…je hebt jezelf flink verwend!

    1. It was due Faat, it was due! En weet je, ik kan zoveel plezier hebben van een heerlijke geur… voor onder de douche, parfum, wasmiddel, schuurmiddel of handzeep. Dat het elke dag een beetje geluk en ontspanning brengt. Daar is geen vakantie of dikke auto tegen opgewassen. Klein geluk, van kleine dingen, heerlijk.

    1. Je kan gewoon niet alles kopen en testen, soms wel moeilijk om er een rem op te zetten en daadwerkelijk dingen op te maken. Maar nu was het zover, deze moest ik even meenemen. Het leuke van Rituals is, je kan van heel veel producten een mini kopen, kan je eerste eens kijken of het wat is. Ik ben ook benieuwd, ik geloof niet dat ik uit de vernieuwde gezichtslijn iets heb geprobeerd… nee volgens mij niet.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top