Beauty

Gillette Venus Spa Breeze vs. Venus Embrase Razor

Mijn oude Venus Embrase mesjes waren op, eenmaal in de winkel waren de navullingen daar ook op. Dus heb ik de Venus Spa Breeze gekocht, waarom niet deze lag er gewoon, ingebouwde scheergel, handig ophangsysteem, could work.

 Venus Embrase (oude)

  Venus Spa Breeze (nieuwe)

Het grote verschil zijn de mesjes 3 om 5 en de comfort strip vs. de scheergel kussentjes. Verder kan ik niet veel verschil zien.

Zelf vind ik de scheergel op de Spa Breeze fijner werken dan de comfort strip met scheergel/schuim uit een bus op de Embrase, het is veel zachter. Wat ook wel een groot voordeel is, dat de scheergel altijd op de plek zit waar je gaat scheren. Het kan ook een nadeel natuurlijk, als je scheert met olie bijvoorbeeld. Dan zou je twee producten gebruiken en daar zie ik het nut niet van in, zeker niet omdat de Spa Breeze mesjes prijziger zijn dan de simpelere varianten. De bewegingen van de scheerkop van de Spa Breeze is ook gelijk aan die van de Embrase naar mijn idee, de scheerkop is wel wat groter maar ik had er geen hinder van. De scheermesjes passen op beide handgrepen en zijn dus onderling uitwisselbaar.

    Onder de douche foto’s gemaakt.

Het resultaat is naar mijn idee ook gelijk, alleen omdat ik het IPL systeem Lumea gebruik kan ik niet beoordelen of de haren sneller terug groeien na het gebruik van de Spa Breeze vergeleken met de Embrase. Ik kan je ook niet vertellen of het lang of kort meegaat, ik scheer natuurlijk niet veel meer en ik hoef ook niet meer zoveel weg te halen. Misschien als je dagelijks of om de dag scheert het voordeliger is om het op de traditionele manier te doen. Dan is de Spa Breeze wel een uitkomst in je logeertas of in je koffer als je met vakantie gaat.

  

Dus eigenlijk hebben jullie niet veel aan deze review, ik merk geen verschil behalve dat ik het wel erg makkelijk vind dat ik geen scheergel/schuim meer hoef te gebruiken. Het houdertje is ook erg fijn, deze plak je met een zuignap aan de muur en je scheermesje hangt.

Gr.,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top