Beauty Beauty Favorites WojisOnBeauty.com

Op Herhaling | Shiseido Pureness Deep Cleansing Foam | True Love

Vandaag op herhaling de Shiseido Pureness Deep Cleansing Foam, een schuimende gezichtsreiniger die ik voor het eerst ontdekte toen ik een jaar of 18 was. Mijn huid veranderde, werd onrustiger en ging van redelijk droog naar wat gecombineerde. Ik had last van een geïrriteerde huid en ik merkte dat heel veel producten te agressief waren, waar mijn huid weer slecht op reageerde. De liefde is voor de Pureness Cleansing Foam is gebleven, ook nu nog. Ik heb van alles geprobeerd, maar niks is zo fijn als mijn Shiseido Pureness Deep Cleansing Foam in de ochtend. Na een pauze van ongeveer een jaar is hij weer terug en ik ben heel blij.  

IMG_2758

Een ultra-frisse schuimende cleanser met zuiverende korrels die effectief zijn tegen onzuiverheden die je poriën verstoppen. Make-up en talg kunnen leiden tot onzuiverheden, daarom is goed doch mild reinigen van je gezicht zo belangrijk. De foam is ultra zacht en fris, het helpt overtollig talg te controleren. De korrels zijn heel erg fijn van structuur, deze scrubben of schuren helemaal niet. Het schuim is zo mild en zacht je huid voelt eerder gehydrateerd en ingesmeerd aan en niet droog. Deze milde reiniger is geschikt om twee keer per dag te gebruiken, ik verwijder mijn make-up met een ander producten en was mijn gezicht dan met de Cleansing Foam. Maar vooral in de ochtend is het een heerlijkheid om je gezicht en hals te wassen met deze Pureness deep cleansing foam. De geur en het gevoel op de huid maken het een zeer aangename ervaring. Je neemt hooguit een doperwt aan product, schuimt dit op in je handpalm en brengt het aan op een nat gezicht. Dan zachtjes in de huid masseren en goed afspoelen. Pas op bij je ogen en je neus, mocht het in je ogen of neus komen, snel uitspoelen het prikt heel erg. Door de dikke romige masse blijft het ook lang zitten, dus goed uitspoelen.

IMG_2759

Een echte favoriet mijn Cleansing Foam en ook zo zuinig, je hebt heel weinig nodig om je gezicht en hals te reinigen. Dat geldt voor alle foaming cleaners van Shiseido, zeer romig en heel zuinig. Vandaar dat het ook helemaal niet duur is voor de kwaliteit die je koopt. Een tube van 100 ml kost rond de € 29,-, ik doe ongeveer een jaar met een tube. Ik betaal altijd 10% minder, omdat ik een Douglas klantenkaart heb, dan krijg je standaard 10% korting. Hoe dan ook, drie tientjes is niet duur voor deze Pureness Deep Cleansing Foam.

Een aanrader, een favoriet, een koopje, een geweldig product. Misschien had ik er een ‘Beauty Favorites’ aan moeten weiden, misschien doe ik dat nog wel. Kan ik je middels een filmpje laten zien wat ik bedoel met zacht en mild schuim. We zullen zien, in de tussentijd ben ik weer heel blij met mijn Shiseido Pureness Deep Cleansing Foam, true love is soft and gentle.

Reinig jij ‘s morgens ook zo graag met een schuimend producten, of gebruik jij alleen water?

Liefs,

Wojis

One thought on “Op Herhaling | Shiseido Pureness Deep Cleansing Foam | True Love

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top