Beauty Looks

Hernieuwde liefde; Bourjois Healthy Mix Serum Gel Foundation & Lancôme Rouge In Love

De Bourjois Healthy Mix Serum Gel Foundation is weer back baby, ik weet niet waarom ik deze al zo lang niet meer heb gebruikt, maar die tijd is voorbij. Hernieuwde liefde tussen ons and it feels so good. Op één of andere manier passen wij nog beter bij elkaar dan toen ik de Healthy Mix net kocht. De kleur is perfect, de textuur is fijn, de houdbaarheid geweldig en de finish fenomenaal. En dat alles voor net boven een tientje. Ik kan dan zo genieten van iets wat ik eigenlijk al heb en eerder heb gebruikt. 

IMG_5312

Laat ik het maar gewoon benoemen zoals het is gegaan, ik pakte de Bourjois Healthy Mix Serum Gel Foundation laats weer een keer zomaar, gewoon om weer eens wat anders te gebruiken dan mijn go to’s. Geen base gebruikt gewoon alleen mijn Paula’s Choice Clear Ultra-Light Daily Mattifying Fluid SPF 30+ dagverzorging. En ik stond echt meteen versteld van het resultaat, zo fris en zo mooi, dat ik mijzelf afvroeg waarom ik deze zo lang in mijn laatje heb laten liggen.

IMG_5304

Soms poeder ik de Healthy Mix af, maar meestal gewoon helemaal niet. Ik vind de finish heel erg mooi, bijna als zijde op mijn huid. De kleur is ook perfect voor mijn huid op dit moment, het is de Vanille (nummer 52). Met een beetje bronzen en wat blush is het helemaal af. Het aanbrengen kan heel goed met mijn vingers, maar ook met mijn kwasten of BeautyBlender, het gaat heel snel en gemakkelijk. De dekking is ook echt precies wat ik mooi vind, niet helemaal dekkend, er komt nog net een beetje van de echte ik doorheen. I just love it!

IMG_5314

Voor een feestje gebruikte ik de Healthy Mix Foundation en bedacht dat het wel leuk zou zijn ook een “vergeten lipstick” te pakken en dat werd deze keer de Lancôme Rouge In Love in Rose des Soupirants. De keuze viel op de Rouge in Love omdat ik de finish zo mooi vind bij de silky finish van de Healthy Mix foundation. Perfecte combinatie en het roze rood is zo ontzettend mooi en levendig, het doe mij denken aan de lente.

Verder heeft deze look niet veel nodig, een beetje Select Moisturecover Concealer van MAC, wat mascara, blush, bronzer en mijn trouwe vriend Naked Basics Palette. Het is altijd leuk om weer eens verrast te worden door een oude bekende, ik ga dit toch echt vaker doen.

Kies jij zo nu en dan ook weer eens voor een oude liefde?

Liefs,

Wojis

4 thoughts on “Hernieuwde liefde; Bourjois Healthy Mix Serum Gel Foundation & Lancôme Rouge In Love

  1. Mooie full face foto! Ik koop momenteel nauwelijks nog make up meer (alleen als ik iets echt geweldig mooi vind) en grijp automatisch naar oude liefdes. Zo gebruik ik nu veel een le blush van catrice (baking blush) van een paar jaar terug en sinds gisteren heb ik een mooie nude/bruinroze kleur lipstick van Max factor erbij gepakt die ik een paar jaar terug dagelijks droeg.

  2. Die foundation gebruik ik echt super graag heb die kunnen scoren voor de helft van de prijs was daar dus erg blij mee. En je lipstick is erg mooi en staat je ook goed x

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top