Beauty BeautyBucketList

SeeBuyTry: bareMinerals 9-piece get started kit in Light

Een paar weken geleden liet ik jullie weten wat ik wilde kopen op mijn BeautyDay naar Amsterdam, op mijn BeautyBucketList stond de Mineralize Foundation Loose van MAC. Maar op advies van Faat (één van mijn liefste en trouwste beauties) heb ik toch een andere gekocht, namelijk de bareMinerals. Ik koos voor de bareMinerals 9-piece get started kit in Light, naar aanleiding van het kleuradvies op de website van bareMinerals.

bareMinerals 9-piece get started kit in Light

Laten we meteen kijken wat er allemaal in zit, is het niet geweldig? De reden dat ik gekozen heb voor deze set is omdat er vier producten in zitten en nog een set kwasten, naast de twee kleuren waar ik uiteindelijk uit moet kiezen.

bareMinerals 9-piece get started kit in Light

En zo ziet de doos van de kit er uit, alles stat er leuk op.

bareMinerals 9-piece get started kit in Light

Op de achterkant nog wat extra informatie, welke je trouwens ook kunt lezen bij bareMierals zelf en bij BeautyBay.com, waar ik mijn set gekocht heb, voor € 47,66.

bareMinerals 9-piece get started kit in Light

BareMinerals 9 delige Get Started Kit Light is jouw kennismaking met een perfecte huid. Van foundation tot de finishing touches, zelfs kwasten om de BareMinerals producten aan te brengen, alles wat je nodig hebt om dekking die je wilt te creeeren zonder eruit te zien alsof je een masker draagt.

Wat zit er in de set:

 • bareMinerals Original SPF15 Foundation in Light 2g – een creamy, Pure Mineral losse foundation.
 • bareMinerals Original SPF15 Foundation in Fairly Light 2g – een creamy, Pure Mineral losse foundation.
 • All Over Face Colour in Warmth 1.5g – een natural mineral complexion booster die zorft voor een stralende teint.
 • Mineral Veil 2g – een translucente finishing powder welke de huid perfectioneert, welke zorgt voor een zachte look en een stralende teint.
 • Full Flawless Face Brush – zachte semi ronde kwast zorft voor een medium tot volledige dekking te gebruiken met bareMinerals SPF15 Foundation, Mineral Veil, or bareMinerals All Over Face Colours.
 • Flawless Application Face Brush – perfect voor snel en makkelijk aanbrengen van bareMinerals SPF15 Foundation, Mineral Veil and All Over Face Colour.
 • Maximum Coverage Concealer Brush – deze kwast zorgt voor een volle dekking, geschikt voor precisie werk goed te gebruiken om bareMinerals als concealer aan te brengen.
 • Prime Time Foundation Primer 15ml – een primer zonder conserveringsmiddel welke is ontworpen om schilvers en droogte in het gezicht aan te pakken, lijntjes, vette huid en porieen aan te pakken.
 • Get Started DVD – de handleiding voor Bare Beauty met BareMinerals.

bareMinerals 9-piece get started kit in Light

De deksel van de doos is nog gesigneerd door Leslie.

bareMinerals 9-piece get started kit in Light

Is het niet een mooi plaatje, naast het feit dat je een hele complete set van spullen hebt. Ik ben ook zeer benieuwd naar de producten en zeer benieuwd naar de kwasten.

De DVD denk ik niet nodig te hebben, er staan genoeg filmpjes online met instructies hoe alles te gebruiken. Hier ga ik dus lekker mee aan de slag en ik ben zeer benieuwd hoe de kwasten zijn en hoe mijn eigen kwasten het doen met het bareMinerals poeder. Kan wel al verklappen dat de kwasten heel goed aanvoelen, zacht en bruikbaar.

Hebben jullie al een bareMinerals producten gebruikt en wat zijn je favorieten?

Toodles,

Wojis

9 thoughts on “SeeBuyTry: bareMinerals 9-piece get started kit in Light

 1. Haha oh, ik zie het! Sommige merken lijken zo op elkaar qua naam! de website is originalmineral, echt helemaal hot in beautyland. Zag het ook al in Vogue staan enzo… Bij mijn kapper dayandnighthairdressers verkopen ze dat dus nu! En ze werken ermee :)Weet niet of je in de buurt van Amsterdam woont, maar zo ja moet je echt even langs wippen. Ik ben al helemaal fan haha…

 2. Original mineral is heerlijk voor je haar! Ontdekt bij day and night hairdressers, dat is mijn kapper in Amsterdam!

  1. Ik geloof dat dat een ander soort product is, deze Minerals is foundation voor het gezicht :-). Maar ik ben wel een beetje nieuwsgierig geworden, ga eens zoeken, dank je wel.

 3. Ah wat lief! Lieve Wojis! Ben benieuwd wat je ervan vind. Ik was eigenlijk ook erg nieuwsgierig naar deze starterskit, maar zag hem pas nadat ik mijn potje had betaald. Ik volg Serena op Beautylab ook en las daar toevallig ook dat zij is overgestapt naar Bareminerals nadat ze die van Mac had gebruikt. N.a.v. haar review van Mac ben ik deze toen gaan gebruiken. Grappig!

  1. Ja ik las het, nou mijn motto is: waarom het wiel opnieuw uitvinden?! En tja we delen niet voor niks onze info. Misschien koop ik MAC ook wel eens, heb m al in vaste vorm, best fijn en gebruik m vaak om af te poederen. Maar lees heel veel over bareMinerals en was ook heel benieuwd. Jij duwde me over het randje om maar zo te zeggen ;-p

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top