Beauty Beauty Favorites

Op Herhaling | Estée Lauder Sumptuous Extreme | a lash multiplying volume mascara

Eén van mijn favoriete beauty favorites, de Estée Lauder Sumptuous Extreme mascara, vandaag op herhaling op Wojis On Beauty. Ja ik heb genoeg mascara’s liggen en nee ik had niet direct nog een mascara nodig. Toch heb ik de Estée Lauder Sumptuous Extreme alweer in huis. Ik wil niet meer zonder en de extra korting bij ICI Paris kwam net om de hoek kijken. Met 40% korting is mijn lieveling bijna een koopje, let wel, bijna… 

IMG_5954

De Estée Lauder Sumptuous Extreme is prachtig, het donkerblauwe doosje met gouden belettering is altijd mooi. De huls is goudkleurig met blauwe belettering, rond afgewerkt en wat dikker, echt Sumtuous. De huls ligt heerlijk in de hand, de verpakking is super stevig en voelt absoluut heel luxueus aan. Pure kwaliteit in alles deze Sumptuous Extreme.

IMG_5948

Sumptuous Extreme is in twee kleuren te koop, Extreme Black (deze neem ik altijd) en Extreme Brown. Maar let op, er zijn twee goudkleurige hulzen mascara van Sumptuous, er is ook een Sumptuous Bold Volume™ Lifting Mascara, deze heb ik nog niet getest, ik kan je dus niet vertellen wat het verschil is.

IMG_5955

Nog even over het borsteltje, deze is best wel groot, de BrushComber Extreme™ bevat twee soorten haartjes. De flexibele vezels zorgen voor een maximale hoeveelheid formule, de compacte vezels kammen en scheiden de wimpers voor een klontervrije applicatie. Ik moest wel even oefenen op de onderste wimpers, het borsteltje is echt groot, maar als je het weet kan je er rekening mee houden. Ook op de onderste wimpers is deze mascara mooi, niet te dik, niet klonterig of te verzwarend.

IMG_5963

Wat ook opvalt is dat de instructies duidelijk te lezen zijn, zo ook de ingrediënten lijst. Dat kom je niet vaak tegen bij dit soort kleinere verpakkingen, meestal heel lastig of niet te doen.

IMG_5966

En wat ik ook heel goed vind, zeker na mijn laatste evil eye ervaring, is dat ze vermelden dat je geen mascara moet gebruiken als je ontstoken ogen hebt. Niet alleen kan het extra irriteren, maar je besmet je mascara. Als je deze vervolgens blijft gebruiken, blijf je ontstekingen krijgen. Dus ladies, mocht je een oogontsteking hebben en je hebt toch je mascara gebruikt, gooi diedan weg. Leen je mascara niet uit, maar leen er ook gewoon geen. Je kan onder de vijf euro een prima mascara kopen, dat nog liever dan van een ander gebruiken, je weet nooit hoe oud het is en wat er allemaal in gekomen is. We hebben hier wel over je ogen.

IMG_5967

Waarom de Sumptuous Extreme, ik zal het je uitleggen. Zoals Estée Lauder al op de verpakking schrijft, het is echt “a lash multiplying volume mascara”. De wimpers worden heel goed gesepareerd, ik krijg nooit klontjes, mijn wimpers krijgen een beetje een lift en de kleur is fantastisch. Het prettige van deze mascara is de super lichte formule, je voelt gewoon niet dat je mascara op hebt. Een hele verpakking gaat ongeveer zes maanden mee, soms iets langer als ik andere producten aan het testen ben en gebruik. Tot de laatste dag is deze mascara fantastisch mooi om te gebruiken. Na negen maanden wordt het wat droger en klonterig, dan is het ook echt tijd om ‘m weg te gooien. De producten geeft  voor deze mascara een houdbaarheid aan van zes maanden. Mocht je niet heel veel mascara gebruiken, koop dan een voordelig alternatief, het is anders weggegooid geld. Mascara gaat echt niet langer mee dan een maand of negen, dan is het tijd voor een nieuwe.

IMG_5953

Er zijn zoveel redenen waarom deze mascara mijn favoriet is, er kan tot nu toe echt niets tegenop. Er is een zeer voordelig alternatief, welke super goed werk levert, alleen iets minder volume geeft met een enkele applicatie. Dat is de Essence Maximum Definition Volume Mascara. Zeker ook iets om over na te denken, want de Estée Lauder Sumptuous Extreme doesn’t come cheap! Deze mascara is zonder enige korting voor rond de € 29,- te koop, dat is echt heel veel geld. Ondanks de prijs zou ik deze gewoon kopen, zo goed vind ik deze mascara. Ik heb deze keer gebruik heb gemaakt van de ICI Paris actie en kocht mijn Sumptuous voor € 17,50, zou jij ‘m ook niet voor laten liggen toch?!

Wat is jouw all time favoriete mascara?

Liefs,

Wojis

One thought on “Op Herhaling | Estée Lauder Sumptuous Extreme | a lash multiplying volume mascara

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top