Beauty Looks

SeeBuyTry: KIKO Long Lasting Colour Lip Marker in Orange Red | now this is what I call orange

Een extra SeeBuyTry, zoals ik al zei, ik ben on a lipstick roll.  KIKO Long Lasting Colour Lip Marker in Orange Red is het vandaag, je snapt het al, morgen nog een Long Lasting Colour Lip Marker. Waarom een stift? Ik heb een lippen stift voor het eerst gekocht toen ik een jaar of vijftien was denk ik,  eentje van The Body Shop en ik was er helemaal verliefd op. Nooit heb ik datzelfde effect en diezelfde kwaliteit in een stift gevonden, meer stains dan lipstick. En daarom de Long Lasting Colour Lip Marker, ik moest ze proberen. En ja, lekker fel oranje deze keer, suits me sir!

IMG_5717

Voor deze beauty moet ik even wat quoten, het is voor deze review extra belangrijk. Deze Long Lasting Colour Lip Markers zijn long lasting alright.

” Innovatieve no-transfer lipmarker die zeer lang blijft zitten. De formule op waterbasis garandeert, in combinatie met speciale polymeren die een laagje vormen  een natuurlijke tattoo-finish en een aangenaam “gewichtsloos” gevoel op de lippen. Dankzij het complex van actieve bestanddelen biedt deze lip-marker optimaal comfort tijdens het aanbrengen, blijft hij onmiddellijk zitten en kan de intensiteit van de kleur worden geregeld. De vloeibare textuur droogt heel snel en vormt een licht, onmerkbaar laagje op de lippen. Met de licht afgeronde precisiepunt kan de lip-contour worden omlijnd en de lippen worden opgevuld met de gewenste kleurintensiteit, voor een effect van semi-transparant tot sterk dekkend. Long Lasting Colour Lip Marker is verrijkt met hydraterende bestanddelen en maakt de lippen glad en zacht. De zoet-fruitige smaak maakt het aanbrengen nog aangenamer.

Zeer long lasting, er is geen ander woord voor, als je dit gebruikt werk dan snel en netjes. Laat je het opdrogen blijft het heel er goed en lang zitten. Zelfs een dosis olie brengt geen beweging in het pigment van dit product. Wat uiteraard heel fijn is als alles op z’n plek zit, dus voorzichtigheid is geboden. Geen stiften in de auto zonder spiegel gebruiken, dat kan alleen maar mis gaan.

De stift werkt heel fijn, de punt is heel precies, ondanks dat deze er wat dikker uitziet. Als je handig bent met lipstick, gloss en lip-potloden is dit prima te doen. Je kan deze stiften dus gebruiken als liner, om diepte te creëren onder je lipstick of gewoon als lipstick. De formule is op water basis, droog dus heel snel en zit vervolgens echt voor de hele dag. Je kunt de kleur moeiteloos opbouwen, twee laagjes of drie en je hebt een perfect dekkende lipstick. Het vergt wel wat oefening, omdat het een sneldrogend product is. Dat is dan ook iets waar je van moet houden, het is echt droog. Door deze formule droogt het de lippen wat uit als ze niet in goede conditie zijn. Als je lippen in goede conditie zijn ben je good to go en de geur is hemels zoet en fruitig.

IMG_5720

Je kunt de KIKO Long Lasting Colour Lip Marker vergelijken met een dikke viltstift voor peuters en dreumesen. Chubby Stick dikte zeg maar, erg goed om mee te werken. De dop zit er stevig op, de hele verpakking is stevig en ik vind ze mooi, je kunt aan de stift zien welke kleur het is, ze zijn gewoon leuk!

IMG_5721

De dikkere tip geeft een dikkere streep houdt daar rekening mee als je begint. Zelf vind ik het niet te dik, ook niet om mijn lippen met te omranden. De rand is wel wat dikker, maar dat hindert niet. Op mijn hand loopt deze marker iets uit in de huid, daar heb ik op mijn lippen helemaal geen last van gehad. Ter informatie, als je de kleur uitprobeert op je hand, haal dan snel het product weg, anders loop je net als ik drie dagen rond met een mondje op je hand.

IMG_2043

Naast deze prachtig mooie oranje rode kleur is de De Long Lasting Colour Lip Marker in nog zeven ongelooflijk lang houdende matte kleuren verkrijgbaar. De formule is samengesteld om het risico van allergieën tot een minimum te beperken en is ook parabeen vrij. Voor dit prachtige product betaal je € 6,90 per stuk, wat mij betreft zeer voordelig. Het is meer dan een lipliner, het is meer dan een lipstick, het is eigenlijk alles.

Perfect hold for lovely lips, KIKO Long Lasting Colour Lip Markers I want you all <3!

Oranje genoeg of niet?

X-je,

Wojis

3 thoughts on “SeeBuyTry: KIKO Long Lasting Colour Lip Marker in Orange Red | now this is what I call orange

    1. Ik vind deze ook echt heel mooi, zo zomers en sprankelend. Super stiften hoor, ik houd er wel van. Moet nog even kijken of ik er een mooie lipstick bij heb, hij is zo al heel mooi, maar kan wat extra glans en diepte gebruiken. Zo niet, op zoek naar een goeie oranje rood voor erover.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top