Beauty Nieuw/New

Nieuw van TreacleMoon™ | Dusted Cocoa Heaven Bath & Shower Gel

Nieuw van TreacleMoon™ en nu verkrijgbaar, ‘Dusted Cocoa Heaven’ Bath & Shower Gel. De nieuwste geur van TreacleMoon Dusted Cocoa Heaven is één van de meest vernieuwende producten en het meest verrassende bad en douche product wat ik in tijden heb gebruikt. Ik zal je vertellen over dit hemelse chocolaatje en waarom ik zo enthousiast ben. Het is meer dan alleen de geur van chocolade, het is meer dan alleen een fijne douchegel, het is gewoon heel anders dan alle andere producten en dat maakt het extra goed. Anything is good and useful if it’s made of chocolate if you ask me!

IMG_8124

De fles en de tekst op de fles is zoals altijd even zoet en grappig, zo leuk de verpakkingen van TreacleMoon.

"What more is there to life, than love and chocolate... like a kiss 
it would be the most delicious and indulgent, pleasure imaginable."

De bath and shower gel lijkt qua kleur heel erg op chocoladevla, de kleur van een heerlijke reep melkchocolade. Al vind ik de geur meer neigen naar pure chocolade, de geur van cacaopoeder wat je op een vers gemaakte cappuccino schud. Het is dus niet zoals je misschien verwacht, niet mierzoet en geen vleugje vanille te bekennen. Het is echt de geur van bitter cocoa. Zoals ik al zei is het heel anders dan ik gewend ben, uniek en chocolade hemels. Wat mij betreft heeft TreacleMoon precies in de roos geschoten.

IMG_8117

De neuzen bij TreacleMoon™ hebben niet voor niks gekozen voor chocolade. Chocolade is rustgeven en wie houdt er nou niet van chocolade. Het is wel gek om zo toe te geven aan de onverzadigbare chocolade trek. Het enige nadeel is dat ik er ook echt trek in chocolade van krijg… maar ja, dat is geen straf en hoe fijn om in een Dusted Cocoa Heaven bad te liggen en heerlijke chocolade te eten. Double win!

Zoals altijd is de geur zowel in de douche als in bad super, niet te overheersend, maar lekker. De romige textuur van de gel maakt de douche en bad ervaring zacht, aangenaam en eerlijk gezegd gewoon hemels. De chocolade geur zorgde voor meer dan een lach op mijn gezicht, ik was aan het giechelen als een klein kind. De mini’s genieten er ook heel erg van, vooral mijn kleine man is er gek op.

IMG_8122

De collectie van Bath & Shower Gels is inmiddels gegroeid tot 10 verschillende geuren; romige vanille, fruitige framboos, exotische kokos, tintelfrisse gember, ontspannende lavendel, kruidige kaneel, zoete aardbei, verfrissende citroenlimonade, honing en natuurlijk de nieuwe chocolade. Volgens mij zijn de cocktail mogelijkheden met de komst van Dusted Cocoa Heaven zo goed als oneindig.

Uiteraard zijn de producten niet op dieren getest en hebben ze flacons van 100% recyclebaar plastic gemaakt. De nieuwe variant ‘Dusted Cocoa Heaven’ Bath & Shower Gel is nu verkrijgbaar bij alle filialen van Albert Heijn en te bestellen bij Albert.nl. Voor alle varianten klik dan even hier; www.treaclemoon.nl.

Je kunt Treacle Moon™ ook volgen op Facebook, zo blijf je altijd op de hoogte; https://www.facebook.com/treaclemoonnederland.

Treacle Moon™ Bath & Shower Gel ‘Dusted Cocoa Heaven’ – € 4,95/ 500 ml.

Heb jij ook al een favoriete geur en meng jij er wel eens twee of drie door elkaar?

Xo,

Wojis

DEZE REVIEW BEVAT PRODUCTEN DIE IK VAN EEN MERK OF BEDRIJF HEB ONTVANGEN

5 thoughts on “Nieuw van TreacleMoon™ | Dusted Cocoa Heaven Bath & Shower Gel

    1. Jaaaaa chocolademelk! Precies, heel anders dan andere choco cosmetica. Het echt een heerlijke ervaring, blijf giebelen als ik het gebruik 🙂

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top